2789
عنوان

خانم تهرانی یا نی نی یارها یه لحظه میاین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 68 پست
عزیزِ من؛ خانومی؛ بانو من نه اون کاربر رو میشناسم نه اون تاپیکی که شما میگی بودم نه حرفای اشتباهِ ا ...

کنایه هاتونو تو یه تاپیک دیگه هم دیدم   مهم نبست واسه من  اما این زبون نیش دار اونجا. عزیز م خانومی گفتم اینجا رو نمیشه هضم کرد 😊

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش

عزیزم؛ زبونِ من نیشدار نیست؛ من خیلی مودبانه نظرم رو گفتم

تا اونجایی که من خبر دارم اسکرین شات گذاشتن از کارهای دیگه باعث میشه کاربری تون مشکل پیدا کنه

حداقل دیشب این موضوع رو فهمیدم( دیشب توی تاپیک یکی از کابرها فحش نوشته بود و بعد هم چند پستِ بعد ادعای فرهنگ و ادب داشت. .. گویا یادش رفته بود چند دقه پیش چه فحش هایی داده) و من مجبور شدم تو ریپلای یکی از دوستان اسکرین شات بذارم و یادآوری کنم میزانِ ادب و فرهنگش رو! که نی نی یار بهم تذکر داد و گفت این کار غیرقانونیه

نمیدونم چرا نی نی یار فقط به ماها تذکر میده! خبری از تذکر دادن به شما و دوستان تون که توی همین تاپیک اسکرین شات گذاشتید(اونم از به تاپیکِ دیگه!!!) نیست ... واقعا جای تعجب داره

که اگه تذکر داده بودن؛ شما متوجه میزانِ نادرست بودنِ رفتارتون میشدید و الان باید عذرخواهی میکردید نه که به من بگید زبونم نیش داره...

روزتون خوش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم؛ زبونِ من نیشدار نیست؛ من خیلی مودبانه نظرم رو گفتم تا اونجایی که من خبر دارم اسکرین شات گذاش ...

شما پی جنجال اومدین مشکل از جای دیگست 😊 وقتی اول تو اون تاپیک پست میذارین بعد گوشه کنایه و...

بعد میاین اینجا پست مودبانه میذارین !   

من نمیدونم چه اسکرینی گذاشتین که انقدر واکنش بد داشته که حتی نی نی یار هم واکنش نشون داده 😐😐

شما هم موفق باشین 

اسکرین شات گذاشتیم ابروش رفته ؟؟ یعنی قبول دارین چه حرف زشتی زده ؟؟ حرفهای اون تاپیکش که خیلی بدتر ب ...

ببینید برای بار هزارم؛ عیانِ کردنِ رفتارِ زشتِ یه آدمِ دیگه خیلی خیلی زشته چون منِ نوعی توی تاپیکی که شما میگی نبودم ولی الان توی این تاپیک دارم "هم اسمِ اون کاربر رو میبینم" و "هم شما عینِ همون رفتار رو انجام میدید" 

و رفتارِ شما بدتره چون اولا اون کاربر نیست که فرضا بخاد جوابی بده و هم وقتی شما که خودتون دارید با بردنِ اسمِ یه کاربر؛ کارِ نادرستی انجام میدید، حق ندارید کارِ نادرستِ کسِ دیگه ای رو نقد کنید!!

اینکه نمی تونید نادرست بودنِ" آبروبری؛ توهین؛ و غیبت " رو درک کنید واقعا من نمیتونم این درک رو بهتون القا کنم... بگذریم از اینکه کارتون از نظر نی نی یار 5 غیرقانونیه

و اگه شما واقعا دنبالِ نقد درست بودید نه تخریب و آبرو بری؛ بدونِ اسکرین شات گذاشتن و اسم بردن رفتارِ نادرستِ اون کاربر رو نقد میکردید

منِ نوعی این طور حس میکنم شما اینجا خاستید اسمِ اون کاربر رو ببرید که بقیه بهش توهین کنن که دلِتون خنک شه!  نه اینکه خاستید یه فرهنگِ نادرست رو نقد کنید

منِ حرفِ دیگه ای ندارم

موفق باشید

(منظورم اینه دیگه نمیام تو تاپیک؛ هرچی خاستی بگو .. راحت باش) 

شما پی جنجال اومدین مشکل از جای دیگست 😊 وقتی اول تو اون تاپیک پست میذارین بعد گوشه کنایه و... بعد ...

اسکرین شاتِ فحشِ یک کاربر که آلزایمر داشت؛ باید بهش یاداوری میشد که دوتا پست قبل چه فحشهایی داده!! 

کاربره فحش نوشته بود! من فقط دوباره ارسالش کردم... دیگه خودتون حدس بزنین چه فحش هایی بوده

بای

ببینید برای بار هزارم؛ عیانِ کردنِ رفتارِ زشتِ یه آدمِ دیگه خیلی خیلی زشته چون منِ نوعی توی تاپیکی ک ...

اون کاربر قطع شد همون لحظه  وگرنه اسمشو نمیذاشتم 😊😊😊

منو اینجا میشناسن و‌میدونن از توهن به هچکس دلم خنک نمیشه. کافر همه را به کیش خویش پندارد 😉 ضرب المثل ها فردا نگی لیلا بهم گفت کافر 

شاد باشین همراه با زندگی اروم 😘😘😘

اسکرین شاتِ فحشِ یک کاربر که آلزایمر داشت؛ باید بهش یاداوری میشد که دوتا پست قبل چه فحشهایی داده!!&n ...

بای 😊

شما پی جنجال اومدین مشکل از جای دیگست 😊 وقتی اول تو اون تاپیک پست میذارین بعد گوشه کنایه و... بعد ...

ببخشید ... اینو یادم رفت بگم

به والله من توی اون تاپیک نه بودم نه دیدم نه نظری دادم

خجالت آوره یه زنِ بالغ برای اثباتِ حرفِ نادرستش به هرچیزی دست آویزی کنه که یکیش دروغ باشه

واقعا خجالت آوره...

به خدا میسپارمت... دقیقا فقط به خدا میسپارمت

ببخشید ... اینو یادم رفت بگم به والله من توی اون تاپیک نه بودم نه دیدم نه نظری دادم خجالت آوره یه ...

منظورمن اون تاپیک نبود !! تهمت دروغگویی من که ناشی از برداشت اشتباهتون بود رو میبخشم خدا پشت و پناهت