2789
عنوان

خانم تهرانی یا نی نی یارها یه لحظه میاین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 68 پست

نمیدونم چرا هرکسی نقد میکنه دینش رو میپرسن ؟؟ خیلی جالبه 

اینجا تفتیش عقاید نداریم که ! از هر مساله ای حرف میزنیم میگن دینت چیه !! یه عدشون  فرق یهودی و وهابی و صهیونیست رو نمیدونن

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش

واقعا ، انتظار کاربران قدیمی اینه که یه برخورد جدی و درستی انجام بشه.

نمیشه هر کس از راه رسید ، دوتا تهمت بهایی و وهابی به بقیه بزنه و بره.

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اصلا حرفهای من کجاش به مذهب ربط داشت خودمم نمی دونم حرف انرژی هسته ای و برجام و ظریف بود

سواد سیاسیش در حد ...

کلا تاپیکاشو‌میخوندین متوجه میشدین از صبح دنبال تخلیه روانی خودش بود

به نظرم این مزخرفات و اراجیف، نیازمند یه برخورد جدی هستند.

توقع اینه که مسئولین سایت فکری بکنن ، اگر نشه ، باید فکر دیگری کرد

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن

والا همون طور که خانمهای مطهره مکرمه، راپورت اینجا رو به فارس میدن ، خیلی راحت میشه پستهاشون رو برای مسئولان مربوطه که اینجا داره بهشون توهین میشه فرستاد تا همچین قشنگگکگک و در خور ، باهاشون برخورد بشه

والا همون طور که خانمهای مطهره مکرمه، راپورت اینجا رو به فارس میدن ، خیلی راحت میشه پستهاشون رو برای ...

ببین من  کلی ادم مذهبی دورم هست تو واقعیت 

تو‌ مجازی. هم  زیاد دوست مذهبی دارم 

حتی کاربرای اینجا 

اما حجم تعصب بعضی ها رو فقط تو قشر خاصی دیدم متاسفانه

ببین من  کلی ادم مذهبی دورم هست تو واقعیت  تو‌ مجازی. هم  زیاد دوست مذهبی دارم  ...

والا منم آدم مذهبی زیاد دارم اطرافم.

سه تا از همکاران من ، خانمهای بسیااااار مذهبی و مقید هستن ولی به حدی اینها با شخصیت و حق گرا هستن که وصف نمیشه.

اصلا در قید و بند این اراجیف نیستن.

رفتار این کاربرها  فقط به مذهب مربوط نمیشه که  اینها عقده های درونی زیاد دارن

سلام

میبخشید؛ شما احتمالا از من بزرگترید و من برا بزرگ تر از خودم احترام قائلم

این عکسی که شما فرستادید من حتی یک توهین توش ندیدم! طرف گفته" من حدس میزنم"  اینکه گفته حدس میزنم بهایی باشن؛ فحش نیس مگه شما فحش تلقی کنی؛ و دیگه اینکه گفته پول میگیرن که نفوذ کنن؛ والا من به وفور توی همین سایت دیدم که به مذهبی ها گفتن "شما بسیجی ها پول میگیرید میاید حرف میزنید و.." هزارو یک توهینِ زشتِ دیگه؛ میشه بپرسم نظرتون راجع به این آدمها چیه؟ که چندتاشون هم دقیقا توی همین تاپیک پست گذاشتن .. چرا راجع به اونا تاپیک نمیزنیدو اعتراض نمیکنید یا تذکر نمیدید؟

و دیگه اینکه این خانوم نظرش رو گفته، محترمانه هم گفته حرفِ شما مبنی بر اینکه چون به مزاجِ شما خوش نیومده پس حق دارید یه تاپیک جدا گانه بزنید و شروع کنید با دوستانِ تون بهش توهین کردن( اراجیف و مزخرافات و بی سواد و...) واقعا خنده داره!! و غیر منصفانه... و دقیقا به همین دلیل کسی از مسولین سایت توجهی بهتون نداشتن...

در ضمن یا شما خبر ندارید یا خودتون رو به بی خبری زدید که توی این سایت تقریبا هر روز به مذهبِ شیعه توهین میشه و راجع به فواید مشروب اونم تو سایتی که پراز زنانِ بارداره؛ دیگه از هم جنس گرایی و رابطه ی دوستی قبلِ ازدواج و زنا قبلِ ازدواج که دیگه وحشتناکه آمارش... من ندیدم شما و دوستانِ تون توی این تاپیک پست گذاشتن ؛(مثلِ کاری که الان کردید) یه تاپیکِ جداگانه بزنید و کسانی که مسائل غیر اخلاقی رو رواج میدن نقد کنید!! نمیدونم! شاید چون انقدری که الان بهتون بر خورده اون موقع بهتون برنمیخوره! 

در هر حال از نظر من اگر برفرضِ محال نظر اون خانوم نادرست بوده؛ کار شما و دوستانِ تون که توی این تاپیک بهش توهین کردید خیلی زشته

ممنونم .. روزگار خوش

سلام میبخشید؛ شما احتمالا از من بزرگترید و من برا بزرگ تر از خودم احترام قائلم این عکسی که شما فرس ...

شما تاپیک قبلی رو ندیدین ! موضوعشو رو نمیدونستین ایشون هزلر جور دولت رو بردن زیر سوال 

بخاطر اینکه من فقط ازشون سوال پرسیدم و بی جواب گذاشتم شد بهایی !!! 

مثلا اگه خدای نکرده من بگم حدس میزنم شما بهایی هستین ناراحت کننده نیست؟؟

یک سری مذهبی نما هستن اینجا کاری که اینها میکنن از صد تا کافر بدتره انقدری که اینا تیشه به ریشه ی اعتقادات میزنن و تهمت میزنن 

سلام میبخشید؛ شما احتمالا از من بزرگترید و من برا بزرگ تر از خودم احترام قائلم این عکسی که شما فرس ...

توهین‌کردیم بهش؟؟ این که ایشون گفتن برجام چی داشت چرا سفرمون وسیع نشده !! من گفتم شما مریض دارین ؟  توهین بود ؟؟ 

من کلا از افراط و تفریط خوشم نمیاد  همونقدر که تو تاپیکهای ازدواج سفید نهی کردم اینکار رو  تو تاپیکهای مذهبی تعصب رو نهی کردم 

واقعا پذیرش اینکه یک نفر متعادله و میتونه نه اهل مشروب باشه نه تعصبات مذهبی انقدر سخته ؟؟

عزیزِ من؛ خانومی؛ بانو

من نه اون کاربر رو میشناسم نه اون تاپیکی که شما میگی بودم نه حرفای اشتباهِ اون کاربر رو تایید میکنم

من دارم راجع به همین تاپیک صحبت میکنم؛ یه نگاه به پستهاتون بندازین!  پستهایی که توی همین تاپیک گذاشته شده...خوب شما با اون کاربر چه فرقی دارید؟؟

چه اخلاقی چه اجتماعی چه انسانی درست نیست که شما از یه کاربر دیگه( هرچند اون کاربر حرفِ بدی زده باشه) اسکرین شات بذارین آبروشو ببرین و بقیه اجازه بدین بهش توهین کنن، 

رفتارِ شما هم دستِ کمی از رفتارِ زشتِ اون کاربر نداره

عزیزِ من؛ خانومی؛ بانو من نه اون کاربر رو میشناسم نه اون تاپیکی که شما میگی بودم نه حرفای اشتباهِ ا ...

اسکرین شات گذاشتیم ابروش رفته ؟؟ یعنی قبول دارین چه حرف زشتی زده ؟؟ حرفهای اون تاپیکش که خیلی بدتر بود!!!!! 

باید یکسری یاد بگیرن درست نقد کنند یا دربرابر نقد دیگران بحث کنن !! مثلا اگر ایشون نقد کردن و سوال پرسیدم در اون مورد جواب بدن با اگه جواب ندن یه دور نگن بهایی هستین !! تاپیک رو قفل کنن باز تاپیک بزنن که بگن یه سری بهایین !!