سلام
میبخشید؛ شما احتمالا از من بزرگترید و من برا بزرگ تر از خودم احترام قائلم
این عکسی که شما فرستادید من حتی یک توهین توش ندیدم! طرف گفته" من حدس میزنم" اینکه گفته حدس میزنم بهایی باشن؛ فحش نیس مگه شما فحش تلقی کنی؛ و دیگه اینکه گفته پول میگیرن که نفوذ کنن؛ والا من به وفور توی همین سایت دیدم که به مذهبی ها گفتن "شما بسیجی ها پول میگیرید میاید حرف میزنید و.." هزارو یک توهینِ زشتِ دیگه؛ میشه بپرسم نظرتون راجع به این آدمها چیه؟ که چندتاشون هم دقیقا توی همین تاپیک پست گذاشتن .. چرا راجع به اونا تاپیک نمیزنیدو اعتراض نمیکنید یا تذکر نمیدید؟
و دیگه اینکه این خانوم نظرش رو گفته، محترمانه هم گفته حرفِ شما مبنی بر اینکه چون به مزاجِ شما خوش نیومده پس حق دارید یه تاپیک جدا گانه بزنید و شروع کنید با دوستانِ تون بهش توهین کردن( اراجیف و مزخرافات و بی سواد و...) واقعا خنده داره!! و غیر منصفانه... و دقیقا به همین دلیل کسی از مسولین سایت توجهی بهتون نداشتن...
در ضمن یا شما خبر ندارید یا خودتون رو به بی خبری زدید که توی این سایت تقریبا هر روز به مذهبِ شیعه توهین میشه و راجع به فواید مشروب اونم تو سایتی که پراز زنانِ بارداره؛ دیگه از هم جنس گرایی و رابطه ی دوستی قبلِ ازدواج و زنا قبلِ ازدواج که دیگه وحشتناکه آمارش... من ندیدم شما و دوستانِ تون توی این تاپیک پست گذاشتن ؛(مثلِ کاری که الان کردید) یه تاپیکِ جداگانه بزنید و کسانی که مسائل غیر اخلاقی رو رواج میدن نقد کنید!! نمیدونم! شاید چون انقدری که الان بهتون بر خورده اون موقع بهتون برنمیخوره!
در هر حال از نظر من اگر برفرضِ محال نظر اون خانوم نادرست بوده؛ کار شما و دوستانِ تون که توی این تاپیک بهش توهین کردید خیلی زشته
ممنونم .. روزگار خوش