2777
2789
عنوان

چکار کنم برای همیشه فراموشش کنم

201 بازدید | 7 پست

بهم بد کرد خیلیییی بد از احساسم سواستفاده کرد و در عین اینکه میگفت عاشقتم رفت و ازدواج کرد گفت نمیخوامت اما من هنوزم گریه میکنم شب هارو هنوزم تو همون شبی که وسط کوچه گریه میکردم موندم تو اون شبی که مث دیوونه التماس عطاری می‌کردم تا یه سم بهم بده تا بمیرم من نخواستم دل اون دختر بشکنه وقتی باز بهم پیام داد جواب ندادم و خطم رو برای همیشه سوزوندم  پرت کردم تو سطل آشغال

کاربری دست دو نفره من و دوستم که اون نامزده♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی برام سخت بود اون لحظه که خطم رو در آوردم حس میکردم دارم جون میدم😔😔

میفهممت عزیزم ، عشق از بین نمیره ...امیدوارم خدا به دلت آرامش بده دختر قشنگم💔🥺🥰منم‌مث خودتم ...هنوز درگیر کسیم که درگیرم نیست دیگه ، هر کار ی کردم‌نشد

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...
میفهممت عزیزم ، عشق از بین نمیره ...امیدوارم خدا به دلت آرامش بده دختر قشنگم💔🥺🥰منم‌مث خودتم ...هن ...

نمیدونم نمیدونم چرا بام اینکارو کرد من خیلی گناه داشتم🥲

کاربری دست دو نفره من و دوستم که اون نامزده♡
نمیدونم نمیدونم چرا بام اینکارو کرد من خیلی گناه داشتم🥲

همیشه وقتی صدتو بذاری اعتماد کنی،همین میشن ، تقصیر تو نیستا ، بی جنبگیه ادماس

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...