در گذشته بازاری بوده به اسم بازار برده ج.ن.سی.نشانه اون هم این بود که زنانی که در آنجا برای فروش بودند ساق پا و مچ پاهاشون پیدا بوده و خریدار بر اساس مچ و ساق پای زن ،اون رو برای بردگی ج.ن.س.ی انتخاب میکرده . و اما امروز این رفتار به عنوان مد به کار می رود بدون آنکه مردم بدانند(اگاهانه انتخاب کنیم نه ندانسته)
در گذشته بازاری بوده به اسم بازار برده ج.ن.سی.نشانه اون هم این بود که زنانی که در آنجا برای فروش بودند ساق پا و مچ پاهاشون پیدا بوده و خریدار بر اساس مچ و ساق پای زن ،اون رو برای بردگی ج.ن.س.ی انتخاب میکرده . و اما امروز این رفتار به عنوان مد به کار می رود بدون آنکه مردم بدانند(اگاهانه انتخاب کنیم نه ندانسته)
میگم به نظرتون با تراز 8600 میشه آموزش زبان قبول شد ؟
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمیدونم مرده وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍
عه تا صب میمیرم👍🏼😂😐حالا خوبه من فرهنگیان ندارم اینقدر استرس دارم براش چون سوابقم میشه باهاش مشخص ...
خواهر من این چند آخر همش استرس داشت
خیلی اذیت شد
خدا کنم قبول شده باشه