2777
2789

وایی منم خواهرم همینجور شور میزنه

در گذشته بازاری بوده به اسم بازار برده ج.ن.س‌ی.نشانه اون هم این بود که زنانی که در آنجا برای فروش بودند ساق پا و مچ پاهاشون پیدا بوده و خریدار بر اساس مچ و ساق پای زن ،اون رو برای بردگی ج.ن.س.ی انتخاب میکرده . و اما امروز این رفتار به عنوان مد به کار می رود بدون آنکه مردم بدانند(اگاهانه انتخاب کنیم نه ندانسته)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز نیومده 

در گذشته بازاری بوده به اسم بازار برده ج.ن.س‌ی.نشانه اون هم این بود که زنانی که در آنجا برای فروش بودند ساق پا و مچ پاهاشون پیدا بوده و خریدار بر اساس مچ و ساق پای زن ،اون رو برای بردگی ج.ن.س.ی انتخاب میکرده . و اما امروز این رفتار به عنوان مد به کار می رود بدون آنکه مردم بدانند(اگاهانه انتخاب کنیم نه ندانسته)

مطمئنین؟یعنی ارزش داره بیدار بمونم یا نه؟

و قسم به رخنه‌یِ شوق در هنگامه‌یِ اشک؛ که آرزوها، آرزو نمی‌مانند...✨                                                                              خدایا شکرت ♥️ |  محب الحسین ع❤️

هنوز نیومده

عه تا صب میمیرم👍🏼😂😐

حالا خوبه من فرهنگیان ندارم اینقدر استرس دارم براش چون سوابقم میشه باهاش مشخص کرد 

اونایی که فرهنگیان داستن که بماند

نمدانم
آره ولی یجورایی از طریقش میشه تراز سوابقم فهمید

چجوری؟

و قسم به رخنه‌یِ شوق در هنگامه‌یِ اشک؛ که آرزوها، آرزو نمی‌مانند...✨                                                                              خدایا شکرت ♥️ |  محب الحسین ع❤️

مطمئنین؟یعنی ارزش داره بیدار بمونم یا نه؟

یه شات بود که ینفر از سنجش پرسیده بود سنجشمدگفته بود تا ساعات آینده اعلام میشه چنلام تو تلگرام گذاشتن 

ولی دیگه معلوم نیست ساعات آینده برا سنجش چند ساعت آیندس

نمدانم

میگم به نظرتون با تراز 8600 میشه آموزش زبان قبول شد ؟

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

عه تا صب میمیرم👍🏼😂😐حالا خوبه من فرهنگیان ندارم اینقدر استرس دارم براش چون سوابقم میشه باهاش مشخص ...

خواهر من این چند آخر همش استرس داشت 

خیلی اذیت شد

خدا کنم قبول شده باشه

یه شات بود که ینفر از سنجش پرسیده بود سنجشمدگفته بود تا ساعات آینده اعلام میشه چنلام تو تلگرام گذاشت ...

خوب شاید فیک باشه😕