2777
2789
عنوان

عاشق اینم برم دانشگاه برم خوابگااه 🥺🙃😍

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 41 پست
اره تجربه خوبیه.. ولی یه دانشگاه‌ شهری بری ، که گردش خوش بگذره. وگرنه دل گیره.

اره 

رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله

من که نرفتم هنوز قسمت نشده ولی یکی از دوستام رفته تو خابگاه خیلی خوش میکذره ها خسلی ولی خابگاه اجازه نمیده هر وقت بری بیرون هر وقت خاستی برگردی ی مقرراتی دارن مثلا روزای خاصی فقط میتونی بری بگردی یا ساعت های خاصی

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که نرفتم هنوز قسمت نشده ولی یکی از دوستام رفته تو خابگاه خیلی خوش میکذره ها خسلی ولی خابگاه اجازه ...

چ خوب چی میخونه؟

جدی

چرا دوست نداری؟

مثلا تو صبح شنبه کلاس نداری و خوابی هم اتاقی صبح کلاس داره و بیدار میشه سر و صدا میکنه تو هم‌بیدار میشی 

خوابگاه هرگز به تمیزی و مرتبی خونه نیس

دستشویی و حمام عمومی🥴

درس خوندن هم یکم سخته چون حتی تو کتابخونه هم بعضیا سر و صدا میکنن

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

مثلا تو صبح شنبه کلاس نداری و خوابی هم اتاقی صبح کلاس داره و بیدار میشه سر و صدا میکنه تو هم‌بیدار م ...

چه بده اینطور

من تو خواب باشم یکی از کنارم رد شه بیدار میشم چه برسه به اینکه سروصدا کنن

چه بده اینطورمن تو خواب باشم یکی از کنارم رد شه بیدار میشم چه برسه به اینکه سروصدا کنن

مگه اینکه بتونی با هم کلاسی هات اتاق بگیری که تایم کلاسا مثل هم باشه اما در کل به خوبی خونه نیس 

حتی نصفه شب یکی میخواد بره دستشویی در اتاقو باز میکنه شما بیدار میشی

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

ایشالله به ارزوت برسی قشنگم

ولی خب من دانشجوم خیلی سخته زندگی تو خابگاه

منم اولاش عین تو بودم ولی الان پشیمونم خیلی دلم میخواد انصراف بدم ولی پول جریمشو ندارم😂🤦‍♀️

ایشالله به ارزوت برسی قشنگمولی خب من دانشجوم خیلی سخته زندگی تو خابگاهمنم اولاش عین تو بودم ولی الان ...

ای جانم موفق باشی

کوردی؟

چ رشته ای هستی؟

مرسی فداتشم الهی ایشالا موفق باشی

خدانکنه قلب جان 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟