هر چی میدونم دربارهی شیشه شیر اونت،دکتر براون ،چیکو ...، میگم ایشالا پولتون حروم نشه
اول اینکه شیشه شیر های ایرانی خیلی خوب نیستن آنتی کولیک هم نیستن اما برای خیلی بچه ها مشکلی نداره و میتونید استفاده کنید ولی اگر برای رفلاکس ، کولیک ، شباهت به سینه مادر و مشکلاتی که بچه ها دارن و اینکه اگه شیشه خوب میخواید باید خارجی بخرید .نکته ها رو خلاصه میگم (سرشیشه رو به هیچ وجه خودتون سوراخ نکنید خراب میشه)
برند دکتر براون بهترین شیشه هارو داره از نظر آنتی کولیک و ضد نفخ بودن اگر بچه تون رفلاکس و کولیک داره باید دکتر براون بگیرید ولی جریان شیرش یکم زیاد تر از اونت هست اگر بلع بچه مشکل داره و شیر تو دهنش پر میشه باید همون اونت بگیرید که نپره تو گلوش . اگر هم جریان شیر برای بچه تون تو شیشه های مختلف کمه دکتر براون بگیرید . شیشه های اونت نیمه آنتی کولیک هستن جریان شیرشون هم کمتره (نکته : توصیه اول همین دوتا برند هست بعد هی اور شی بعدش بی بی سیل و در اخر چیکو) (نکته : اگر کولیک بچه به خاطر حساسیت به شیر باشه باید قطره ضد نفخ اینفاکول بگیرید و شیرشو عوض کنید شیشه شیر کاملا نمیتونه کولیک و رفع کنه اگر کولیک معمولی باشه چرا میتونه) زمان تعویض دقیقی برای شیشه شیر وجود نداره اگر خراب نشه میتونید تا اخر استفاده کنید فقط سرشیشه رو متناسب با نیاز و سن بچه عوض میکنید (عمر سرشیشه ها معمولا 3 الی 4 ماه هست )(سرشیشه یک رده سنی کمتر بگیرید مثلا اگر بچه 6 ماهشه شما مثبت 3 ماه بگیرید چون معمولا جریان شیر اگر هم سن بچه بگیرید زیاد تر از نیاز بچه هاس ) اگر نوزادتون نارس باشه و یا خیلی زیاد مشکل بلع داشته باشه باید سرشیشه های نیم قطره بگیرید که دکتر براون و اونت دارن . دکتر براون فیک و ایرانی داره ولی اونت هایکپی داره (نکته:شیشه ها رو با آبجوش استریل نکنید خراب میشن از مایع استریل استفاده کنید حتما ) بی بی سیل یک مدل قدیمی داره که وسایلش دیگه نیست دقت کنید اونو بهتون ندن . اگر بچه شیشه های عادی نمیگیره باید شیشه هایی بگیرید که سری پهن دارن معمولا (مثل مدل عریض دکتر براون یا کلا اونت ها ) بر اساس قیمت نخرید چون گفتم فیک زیاد دارن حتما از جاهای معتبر بخرید . شیر خشک های ar برای بچه های رفلاکسی غلیظن از سرشیشه ها معمولا رد نمیشه اونوقت باید رده سنی بالاتر سرشیشه ها رو بگیرید . اگر بچه زور میزنه موقع خوردن و کم میاد شیر همون دکتر براون بگیرید . (نکته:طلقی یا پیرکس فرق خاصی ندارن میشه گفت عمر پیرکس به خاطر امکان شکستن کمتره ولی بهتر شسته میشه و اگر نشکنه سالم تر میمونه و با طلقی هیچ فرق دیگه ای نداره)
(قسمت تکراری اگر قبلا خوندی نخون )
خیلی از اینا که گفتم خارجی بودن دقتتتت کنید خواهشا فیک تو بازار پره خیلی از فروشگاه ها حتی خودشونم نمیدونن دارن فیک میفروشن
به هیچ وجه از فروشگاه هایی که تو بانه میفروشن نخرید به هییییچ وجه .بارها چند تا فروشگاه هم معرفی کرده بودم اما تشخیص درست و غلط دیگه با خودتون هست . الان خیلی از فروشگاه ها نمیدونن خودشون هم که دارن فیک میفروشن
اولین فروشگاه اسمش اوردینری استور هست قیمتاش خوبه محصولاتشم اصل بوده تا حالا تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره (وارد کننده محصولات بهداشتی هستن که اونت و دکتر براون هم میارن)
دومی فروشگاه مادران هست
سومی پرنا بود که اونا هم خوبن اما همون اولی بهتر از همه هست . چهارمی سیسمونی الین بود بود که البته چند نفر دیدم جدیدا ازش ناراضی بودن قبلا خوب بود .
سعی خودمو میکنم به سوالات جواب بدم تا جایی که میتونم