2777
2789

برای ضدعفونیش چکار میکنین چون قابل جوشاندن و شستشو با اب جوش نیست

من اونت دارم میخواستم بعدیو هی اور شی بگیرم.فقط وسواس شستن با ابجوش رو دارم 

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

همه رو فارسی نوشتی هیچی نفهمیدم من توی آب جوش میذاشتم اون زمان مارکی که گفتی نفهمیدم

بله من خودمم با ابجوش ضدعفونی میکنم این یه برند جدیده امریکاییه که شیشه هاش موم عسله

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم پستاتوخوندم فهمیدم با ای وی اف باردارشدی میشهدبرام بگی هزینش چجوریه ومراحلشون رو اگر مشکلی نی

من۵سال نیم نازای دارم مشکل خاصی نداشتم یکم تنبلی دارم ک بادارو قرص سوزن حل میشد ولی بازم خداقسپتم نکردنمیدونم چرایه سقطم داشتم۳سال پیش دوستدارم ای وی اف برم دیگه خسته شدم از انتظار هزینش میگن زیاده میشه توصیح بدین من ک مشکلی ندارم میتونم بکارم امکانش هس چندقلویی باشه مثلا

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

سلام عزیزم پستاتوخوندم فهمیدم با ای وی اف باردارشدی میشهدبرام بگی هزینش چجوریه ومراحلشون رو اگر مشکل ...

سلام عزیزم خوبین من یزدم و دکتر افلاطونیان برام ای وی اف کردن بیمارستان مادر که شخصیه با بیمه تامین اجتماعی کل هزینه هام ۲۰ تومنم نشد الان خیلی شده باشه ۳۰ تومن اینجا مث تهران هزینه هاش خیلی بالا نیست

بله احتمال چند قلویی هم هست

مرحله اول مشاوره س و سابقه پزشکی و بررسی علت نازایی بعدم ویزیت پزشک و تجویز دارو و اماده شدن برای پانکچر همون تخمک کشی که یه بیهوشی ساده داره و یک شب بستری اصلا هم درد و مشکلی نداره همون روز تخمک کشی هم همسرتون نمونه میدن و فرداش مشخص میشه چند تا جنین تشکیل شده اگه شرایط رحم و تخمدان مساعد باشه جنین تازه انتقال میدن براتون دو روز بعد پانکچر اگرم احتمال اب اوردن شکم یا همون هایپر شدن باشه میگن دو دور قاعدگی بگذره بعد اقدام کنید و همه جنین ها فریز میشه که جنین فریز شانس بالاتری داره

بعد انتقالم استراحت نسبی و مصرف داروها تا ۱۴ روز که جواب ازمایش بیاد

سلام عزیزم خوبین من یزدم و دکتر افلاطونیان برام ای وی اف کردن بیمارستان مادر که شخصیه با بیمه تامین ...

وایی ممنون چقدر دقیق توضیح دادی خداخیرت بده عزیزم منم کلینیک افلاطونیان اومدم ولی زیرنظرش بود مال خودش نبود کاش همون باراول کلینیک مادرمیرفتم اتفااقایزد ک رفتم امپول سینال اف اینچیزا زد همچیم اوکی شد ولی خب باردارنشدم بازم نمیدونم چرااینجوری میشه اصلا ولی اونجاخیلیا کاشت انجام میدادن برامن چقدر دوره یزد خدایا من خودم بوشهرم میشه درخاست دوستی بدم قبول کنید هرسوالی بودازتون بپرسم  شماهمیشه انلاینید توسایت اگرنیستین شماره بدم توشاد مزاحمت بشم ابجی

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

سلام عزیزم خوبین من یزدم و دکتر افلاطونیان برام ای وی اف کردن بیمارستان مادر که شخصیه با بیمه تامین ...

عزیزم ماکه مشکلی ندایم و خودمون باردارنمیشیم بنظرت سخت نیس بعدیعنی تا۹ماه باید روتخت باشم؟

مثلامن باسوزن اچ ام جی یاسینال اف فولیکولام ب ۱۹ یا۱۸ یا۲۰ یا۲۲میرسیدن تا۲یا۳ماه بعدش دوباره فولیکولام کوچیک میشدن ب ۱۱ میرسیدن ولی بااین وجودبازم تواون ۳ماهی ک همچی اوکی بوده چندبار بازم باردارنشدم همه ازمایشارو انجام دادیم چیزیم نبوده

مثلامن باسوزن اچ ام جی یاسینال اف فولیکولام ب ۱۹ یا۱۸ یا۲۰ یا۲۲میرسیدن تا۲یا۳ماه بعدش دوباره فولیکول ...

عزیزم درخواست دوستی بده من شماره مو میدم بهت ولی من شاد ندارم برات هر سوالی داشتی ویس میدم

اتفاقا یه خانمی از بوشهر اومده بود باهم دوست شدیم

نه گلم ۹ ماه که نباید بخوابی فقط دو هفته اول تا جنین بگیره و جواب ازمایشت بیاد بارداری یه خانم ای وی افی عین بارداری بقیه خانم هاست نیاز به استراحت مطلق نیست مگه اینکه جفت و رحم و این چیزا مشکل داشته باشه

عزیزم درخواست دوستی بده من شماره مو میدم بهت ولی من شاد ندارم برات هر سوالی داشتی ویس میدماتفاقا یه ...

باشه عزیزم دستت دردنکنه من واتساپ روبیکام دارم مزاحمت میشم البته سعی دارم شوهرموراصی کنم ک بریم برای کاشت واقعادیگه خسته شدیم ازانتظارحتماباید ازت بپرسم ایجی شماراستی اهل کجایی 

هر چی میدونم دربارهی شیشه شیر اونت،دکتر براون ،چیکو ...،  میگم ایشالا پولتون حروم نشه  

اول اینکه شیشه شیر های ایرانی خیلی خوب نیستن آنتی کولیک هم نیستن اما برای خیلی بچه ها مشکلی نداره و میتونید استفاده کنید ولی اگر برای رفلاکس ، کولیک ، شباهت به سینه مادر و مشکلاتی که بچه ها دارن و اینکه اگه شیشه خوب میخواید باید خارجی بخرید .نکته ها رو خلاصه میگم (سرشیشه رو به هیچ وجه خودتون سوراخ نکنید خراب میشه)

برند دکتر براون بهترین شیشه هارو داره از نظر آنتی کولیک و ضد نفخ بودن اگر بچه تون رفلاکس و کولیک داره باید دکتر براون بگیرید ولی جریان شیرش یکم زیاد تر از اونت هست اگر بلع بچه مشکل داره و شیر تو دهنش پر میشه باید همون اونت بگیرید که نپره تو گلوش . اگر هم جریان شیر برای بچه تون تو شیشه های مختلف کمه دکتر براون بگیرید . شیشه های اونت نیمه آنتی کولیک هستن جریان شیرشون هم کمتره (نکته : توصیه اول همین دوتا برند هست بعد هی اور شی بعدش بی بی سیل و در اخر چیکو) (نکته : اگر کولیک بچه به خاطر حساسیت به شیر باشه باید قطره ضد نفخ اینفاکول بگیرید و شیرشو عوض کنید شیشه شیر کاملا نمیتونه کولیک و رفع کنه اگر کولیک معمولی باشه چرا میتونه) زمان تعویض دقیقی برای شیشه شیر وجود نداره اگر خراب نشه میتونید تا اخر استفاده کنید فقط سرشیشه رو متناسب با نیاز و سن بچه عوض میکنید (عمر سرشیشه ها معمولا 3 الی 4 ماه هست )(سرشیشه یک رده سنی کمتر بگیرید مثلا اگر بچه 6 ماهشه شما مثبت 3 ماه بگیرید چون معمولا جریان شیر اگر هم سن بچه بگیرید زیاد تر از نیاز بچه هاس ) اگر نوزادتون نارس باشه و یا خیلی زیاد مشکل بلع داشته باشه باید سرشیشه های نیم قطره بگیرید که دکتر براون و اونت دارن . دکتر براون فیک و ایرانی داره ولی اونت هایکپی داره (نکته:شیشه ها رو با آبجوش استریل نکنید خراب میشن از مایع استریل استفاده کنید حتما ) بی بی سیل یک مدل قدیمی داره که وسایلش دیگه نیست دقت کنید اونو بهتون ندن . اگر بچه شیشه های عادی نمیگیره باید شیشه هایی بگیرید که سری پهن دارن معمولا (مثل مدل عریض دکتر براون یا کلا اونت ها ) بر اساس قیمت نخرید چون گفتم فیک زیاد دارن حتما از جاهای معتبر بخرید . شیر خشک های ar برای بچه های رفلاکسی غلیظن از سرشیشه ها معمولا رد نمیشه اونوقت باید رده سنی بالاتر سرشیشه ها رو بگیرید . اگر بچه زور میزنه موقع خوردن و کم میاد شیر همون دکتر براون بگیرید . (نکته:طلقی یا پیرکس فرق خاصی ندارن میشه گفت عمر پیرکس به خاطر امکان شکستن کمتره ولی بهتر شسته میشه و اگر نشکنه سالم تر میمونه و با طلقی هیچ فرق دیگه ای نداره)

(قسمت تکراری اگر قبلا خوندی نخون )

خیلی از اینا که گفتم خارجی بودن دقتتتت کنید خواهشا فیک تو بازار پره خیلی از فروشگاه ها حتی خودشونم نمیدونن دارن فیک میفروشن

به هیچ وجه از فروشگاه هایی که  تو بانه میفروشن نخرید به هییییچ وجه .بارها چند تا فروشگاه هم معرفی کرده بودم اما تشخیص درست و غلط دیگه با خودتون هست . الان خیلی از فروشگاه ها نمیدونن خودشون هم که دارن فیک میفروشن 

اولین فروشگاه اسمش اوردینری استور هست قیمتاش خوبه محصولاتشم اصل بوده تا حالا تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره (وارد کننده محصولات بهداشتی هستن که اونت و دکتر براون هم میارن)

دومی فروشگاه مادران هست 

سومی پرنا بود که اونا هم خوبن اما همون اولی بهتر از همه هست . چهارمی سیسمونی الین بود بود که البته چند نفر دیدم جدیدا ازش ناراضی بودن قبلا خوب بود . 

سعی خودمو میکنم به سوالات جواب بدم تا جایی که میتونم