2777
2789

اینم بگم یک آدم که ۱۲ سال از بهترین سالهای عمرم بخاطر رفتار و‌کردار زشتش ،اهانت هاش ، تیکه هاش شب و روزم‌گریه شده بود و‌ بخاطر رفتار اون و‌مادرش دایما بین منو همسرم جنگ و جدال بود کار به نزدیک جدایی کشید‌ الان شوهر کرده و‌من منتظرم دونه دونه چوب کارایی که در حقم کرده بخوره و ناگفته نماند تا حالا از این و‌اون شنیدم بلاهایی که سر من آورد تا الان دو سومش سرش اومده دقیقا همون بلاها! ولی اصل کاریش مونده،  ولی از این پروفایلا مرتب میزاره ! بنظرمن هرکی اینجور پروفایل میزاره  خوشبخت نیست فقط الکی میخواد بگه آهای ملت من خوشبختم همه بدونید! که هرکی دید نگه این چوب بدیاشو ‌خورد! بگن واقعا خوشبخته پس. این کارا فقط جنبه نمایشی داره چون کسی که خوشبخته و‌عاشقه نیازی به جار زدن نداره! من اینطور فکر میکنم 

دلم میخواد نظرات همتون رو‌بدونم چون اینجا کسی، کسی دیگه رو‌نمیشناسه لطفا  صادقانه نظر بدید مرسی

کاش من هم تو زندگیم یک باباطاهر داشتم که بهم میگفت: گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بیا قسمت کنیم دردی که داری، بیا قسمت کنیم بیشش به من ده، که تو‌ کوچک دلی طاقت نداری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ۱۲ سال پیگیرشی ؟؟؟؟؟؟؟🫤

خواهرشوهرمه! جلو‌چشممه! پیگیر چیشم اللن؟! بخوام‌نخوام مثل بختک سایه شومش پشت سرمه

کاش من هم تو زندگیم یک باباطاهر داشتم که بهم میگفت: گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بیا قسمت کنیم دردی که داری، بیا قسمت کنیم بیشش به من ده، که تو‌ کوچک دلی طاقت نداری 
احتمالا برا خودت نوشته.البته ده درصد هم ممکنه برای یکی دیگه که عاشقش شده نوشته باشه

میگم شوهر کرده!