2777
2789

سلام دوستان 

من امسال کنکور ریاضی شرکت کردم 

گفتم تجربیاتم رو در اختیارتون بزارم

اگر واقعا مصمم هستید برای کنکور باید از همین تابستون شروع کنید تابستون واقعا فرصت طلایی هست ، اینو بدونید که شروع کار از همچی سخت تره مطمئن باشید که وقتی استارت کار رو بزنید ادامه راه راحت تر میشه

من کلاس های کنکور شرکت نکردم و پیشنهاد هم نمیکنم به غیر از کسانی که درس رو متوجه نشدن و پایه ضعیفی دارن ، اکثر کلاس های کنکور تایم مطالعه ی مفید شماره میگیرن و علاوه بر رفت آمد که از شما زمان میگیره برای یادگیری مطالب که سر کلاس گفته شده شما زمان زیادی نیاز دارید که اغلب بچهای کنکوری تایمش رو ندارن

پیشخوانی دوازدهم رو توصیه نمیکنم چون شما با معلم راحت میتونید جلو بیاید و نفع خاصی براتون نداره (از همکلاسی هام دیدم که همچین کاری انجام دادند و فاییده ای نداشته) 

چیزی که برای من خیلی مفید بود مشاور بود 

مشاور من برنامه شخصی سازی شده بهم میداد و من طبق اون پیش میرفتم هم به مدرسه و امتحاناتم می‌رسیدم هم به آزمون قلمچی 

سعی کنید برای هر درسی بهترین منبع کتاب تست رو انتخاب کنید و بخرید

استمرار از همچی مهم تره دوستان، تفریح و مهمونی و دوست ها همیشه هستن ، همیشه بارون و برف میاد ، هرسال عید نوروز میشه ولی شما فقط یک سال کنکور دارید پس اگر واقعا هدفتون کنکور هست زمانتون رو سر این چیزا هدر ندید ، قدرت نه گفتن داشته باشید و محکم بگید که درس دارید و نمیتونید 

اگر از الان درس خوندن روزی ۶ ساعت رو شروع کنید تا عید میتونید به ۱۲ ساعت برسونیدش ولی یک دفعه نمیتونید از روزی ۲ ساعت به ۱۲ ساعت برسید

اگر سال دیگه هم کنکور اردیبهشت برگزار بشه پیشنهاد میکنم از الان درس رو شروع کنید و تارگت خودتون رو کنکور اردیبهشت قرار بدید 

اگر سوالی دارید بپرسید امیدوارم بتونم بهتون جواب بدم

عشق یعنی در میان صد هزاران مثنوی، بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند
من شروع کردم اما خیلی کم‌تست میزنمممم

تعداد تست زیاد مهمه نیست،سعی کنید حداقل روزی ۸۰ تا رو داشته باشید

اما یادگیری ده تا تست بهتر از ۳۰ تا تسته غلطه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام با احترام به نظر شما ولی هرکسی ک ضعیفه یا بخواد پیشخوانی دوازدهم رو بکنه ( به شرطی ک سر کلاسم گوش بده) میتونه کلاس های انلاین رو شرکت کنه ن لزوما حضوری بره ک وقتش بره

دوستان استفاده از گوشی رو به حداقل برسونید ، اینستا و تلگرامتون رو پاک کنید 

این یک سال فیلم و سریال رو کنار بزارید

اگر حتی ذره ای کوتاهی کنید بعدا حسرتش رو می‌کشید و مطمئن باشید میگید ای کاش درس خونده بودم 

این یک سال مثل برق و باد میگذره اما نتیجش ممکنه خیلی تاثیر گذار باشه

میتونید یه سری به تایپیک کسایی که نتیجه کنکورشون اومده بزنید تا حرفم رو متوجه بشید

میشه منبع خوب برا ریاضی بگی تو یه حرکت انتحاری قلمچی همه کتاباش و بند کرد بهم شنیدم توصیه نمیشه کتاب ...

مهر و ماه برا ریاضیات خیلی خوبه

میشه منبع خوب برا ریاضی بگی تو یه حرکت انتحاری قلمچی همه کتاباش و بند کرد بهم شنیدم توصیه نمیشه کتاب ...

مهر و ماه برا ریاضیات خیلی خوبه

اما کتاب آبی قلمچی هم بد نیست

سلام با احترام به نظر شما ولی هرکسی ک ضعیفه یا بخواد پیشخوانی دوازدهم رو بکنه ( به شرطی ک سر کلاسم گ ...

من کسی رو دیدم که پیش بهترین استاد ها کلاس میرفت یعنی حداقل هفته ای ۵ میلیون پول کلاس میداد ولی نتیجه ای که می‌خواست رو نگرفت 

ولی اگه کسی بتونه همه رو باهم هندل کنه خیلی هم خوبه

و اینکه مشاورت آنلاین بود یا حضور ی؟ آدرسش لطفا

من مشاورم حضوری بود ، اگر یزد هستید پیجشون رو بهت بدم

عزیزم خودخوان پیش میرفتی یا کلاس کنکور آنلاین داشتی؟

من فقط مشاور داشتم ولی کلاس کنکور‌ و اینا هیچی شرکت نکردم 

فقط آزمون و مشاور