سلام دوستان
من امسال کنکور ریاضی شرکت کردم
گفتم تجربیاتم رو در اختیارتون بزارم
اگر واقعا مصمم هستید برای کنکور باید از همین تابستون شروع کنید تابستون واقعا فرصت طلایی هست ، اینو بدونید که شروع کار از همچی سخت تره مطمئن باشید که وقتی استارت کار رو بزنید ادامه راه راحت تر میشه
من کلاس های کنکور شرکت نکردم و پیشنهاد هم نمیکنم به غیر از کسانی که درس رو متوجه نشدن و پایه ضعیفی دارن ، اکثر کلاس های کنکور تایم مطالعه ی مفید شماره میگیرن و علاوه بر رفت آمد که از شما زمان میگیره برای یادگیری مطالب که سر کلاس گفته شده شما زمان زیادی نیاز دارید که اغلب بچهای کنکوری تایمش رو ندارن
پیشخوانی دوازدهم رو توصیه نمیکنم چون شما با معلم راحت میتونید جلو بیاید و نفع خاصی براتون نداره (از همکلاسی هام دیدم که همچین کاری انجام دادند و فاییده ای نداشته)
چیزی که برای من خیلی مفید بود مشاور بود
مشاور من برنامه شخصی سازی شده بهم میداد و من طبق اون پیش میرفتم هم به مدرسه و امتحاناتم میرسیدم هم به آزمون قلمچی
سعی کنید برای هر درسی بهترین منبع کتاب تست رو انتخاب کنید و بخرید
استمرار از همچی مهم تره دوستان، تفریح و مهمونی و دوست ها همیشه هستن ، همیشه بارون و برف میاد ، هرسال عید نوروز میشه ولی شما فقط یک سال کنکور دارید پس اگر واقعا هدفتون کنکور هست زمانتون رو سر این چیزا هدر ندید ، قدرت نه گفتن داشته باشید و محکم بگید که درس دارید و نمیتونید
اگر از الان درس خوندن روزی ۶ ساعت رو شروع کنید تا عید میتونید به ۱۲ ساعت برسونیدش ولی یک دفعه نمیتونید از روزی ۲ ساعت به ۱۲ ساعت برسید
اگر سال دیگه هم کنکور اردیبهشت برگزار بشه پیشنهاد میکنم از الان درس رو شروع کنید و تارگت خودتون رو کنکور اردیبهشت قرار بدید
اگر سوالی دارید بپرسید امیدوارم بتونم بهتون جواب بدم