2777
2789
عنوان

کاش یه امید میومد تو زندگی من

118 بازدید | 18 پست

خانوما سلام...من تو زندگیم خیلی بی انگیزه شدم ...پدرم فوت کرده با مادرم زندگی میکنیم یه دهه شصتی هستم هر خواستگاری که میومد یا بهم میخورد الکی یا هم واقعا یه ایرادی داشت که کلا دیگه قید ازدواج و زدم چون واقعا خسته شدم از این موردها با اینکه آرزوم بود یه روز مادر بشم و عاشق بچه هام ...به هرحال رو اوردم به کار ۹سال معلم خصوصی بودم و پارسال کیک واسه کافی شاپ میزدم  بعد رفتم کارورزی یکسال، بعد دیدم واسه آزمون استخدامی بخونم بهتره ولی هرکس از اطراف با اینکه سابقه هم داشتن قبول نشدن ولی عاشق معلمی هستم الان از طرفی مادرم کلا غصه میخوره واسه اینده من ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دلم یه تغییرخوب توی زندگیم میخام.هر روز بلندمیشم مشکلات بی پولی بی خونه ای شراکت زندگی باخانواده پرجمعیت شوهر.دخترشش تجدید اورده شوهرمعتادکه لغزش،میکنه فخرفروشی اطرافیان....تمام این مشکلات جلوم قدعلم میکنه.حالم همش گرفته.دلم میخاصبح ها از رختخوابم بیرون نیام انگیزه ای ندارم.خدا جونم یه نوری به این زندگی من بتابون

منم دلم یه تغییرخوب توی زندگیم میخام.هر روز بلندمیشم مشکلات بی پولی بی خونه ای شراکت زندگی باخانواده ...

اوه واقعا اسوه صبوری هستیم منم خیلی مشکلات دارم و هر کدوم به نحوی ....منم خیلی خستم از اینجای زندگیم ....الاهی بحق حضرت رقیه مشکلاتتون رفع بشه