2789

البته تو این گرما همه هر روز دوش میگیرن یعنی باید هر روز دوش گرفت  

دوستان من جنس موهام مختلطه و بلند هستن واسه همین چون هر روز دوش میگیرم میترسم خراب بشن با اینکه بهشون میرسم.

شما موهاتون رو هم هر روز میشورید؟ 

اگه میشورید برای رسیدگی بهشون چی استفاده میکنید که خراب نشن و ریزش نگیرن؟ 

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

هروز دوش میگیرم هیچی نمیزنم شالمم هست خدارو شکر ریرشم ندارم

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من سالهاست هر روز دوش میگیرم و موهام رو میشورم و سشوار میکشم، موهام هیچ مشکلی نداره و بعضی روزا نه هر روز قبل از سشوار آبرسان میزنم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
هروز دوش میگیرم هیچی نمیزنم شالمم هست خدارو شکر ریرشم ندارم

خداروشکر. 

من هم ریزش ندارم موهام هم پر پشته اما میگن اگه هر روز دوش میگیرید موهاتون رو هر روز نشورید

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

خداروشکر. من هم ریزش ندارم موهام هم پر پشته اما میگن اگه هر روز دوش میگیرید موهاتون رو هر روز نشورید

من میشورم اخ موهام ی جوری عرق میکنه بو میده چرب میش اصلا اوووف ما معضل داریم با همه اینا

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

من سالهاست هر روز دوش میگیرم و موهام رو میشورم و سشوار میکشم، موهام هیچ مشکلی نداره و بعضی روزا نه ه ...

من هفته ای یبار روغن تراپی میکنم موهامو. 

بعد از ح حموم هم اسپری گره باز کن میزنم وقتی خیسن بعد که خشک شد شونه شون میکنم. 

من سشوار نمیزنم شال هم نمیپیچم میذارم خودشون خشک شن

هر وقت موهات چرب شد و عرق کرد بشور هر روز نشورکلاه حموم بگیر میری زیر دوش بزار سرت دیگه خیس نشه

ممنون. 

میگن اگه هر روز بری حموم موهات رو خیس کنی ولی شامپو نزنی هم موردی نداره درسته؟؟؟؟

من میشورم اخ موهام ی جوری عرق میکنه بو میده چرب میش اصلا اوووف ما معضل داریم با همه اینا

واسه من تا پارسال که تو سن بلوغ بودم هم پوستم هم موهام خیلی چرب بود اما الان چرب نیست. 

گرمم هم میشه بدنم و صورتم عرق میکنه اما موهام نه. 

مگه اینکه موهام رو تو صورتم بریزم که به ندرت پیش میاد.

ممنون. میگن اگه هر روز بری حموم موهات رو خیس کنی ولی شامپو نزنی هم موردی نداره درسته؟؟؟؟

من خودم دو سه بار خیس کردم شامپو نزدم ولی بعدش که خشک‌شدن یه حالت چندشی داشت خشک شدن موهام 

بعدش رفتم شامپو زدم 

موهام اگه تمیز باشه و شامپو بزنم هم کف سرم سوزش میگیره اذیت میشم 

کلا بدن هر کسی فرق می‌کنه باید ببینی چجوری راحتی

به جای درگیری و نزاع بهتره بزنیم بریم فضا