2777
2789
عنوان

سزارین یا طبیعی؟؟؟ مسئله این است...

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 50 پست

درد سزارین اونقدراهم وحشتناک نیست.من دوماه پیش سز شدم با شیاف دردها خیلی کم میشد.در کل به نظرم سزارین عالیه در صورتیکه درد هردورو کشیدم

چشم برهم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم.
نه عزیزم فقط بیمارستانای دولتی سزارین ممنوع شده، خصوصیا سز میکنن، من هفته گذشته از دکترم پرسیدم

کدوم شهر هستین؟ من کرجم...اینجا توی بیمارستانهای خصوصی هم نوشتن که شما در انتخاب زایمان هیچ نقشی ندارین 😐

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منكه كل دختراي فاميلم ك تواين چند سال باردار بودن سز كردن همه ميترسيدن خودمم خيلي ميترسم ولي اگه بشه ميخوام طبيعي باشه دردش مال همون موقع هست و بعدش راحت ميشم

گر تو با بد بد كني پس فرق چيست..فقط ميدونم خوبي كني خودتم ارامش داري
اون که درسته... انشالله خدا به همه مون توان بده و بارداری و زایمان راحتی رو در پیش داشته باشیم؛ ممنو ...

خانومای محترم ک سزانتخابی داشتین یاخواهیدداشت اسم شهروبیمارستانتونومیشه لطف کنیدبگیدممنون میشم 

بعد تازه بعد از زایمان طبیعی بلافاصله میتونی شکمتو محکم ببندی آویزون نشه و بره تو جمع شه بعد از سزا ...

زنداداش من تو بيمارستان خصوصي زايمان طبيعي كرد بچه اولش بيچاره رو داغون كردن اخرشم ميگفت خيلي گشاد شدم! منم سزارينم تو بيمارستان خصوصي با پمپ درد و شياف دردم در حد يه بريدگي دستت بود ولي خوب موقعه عطسه و سرفه تا ده روز خيلي دردم ميومد! واي من نمي تونيتم طبيعي زايمان كنم

خدايا مراقب جوجه هام باش! پس چرا يكيش گرفتي خدا، نزاشتي ازش سير بشم خدا ! دلم برات تنگ شد جوجه كوچلوي مامان برگرد پيشم