2777
2789
عنوان

سزارین یا طبیعی؟؟؟ مسئله این است...

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 50 پست
عشقم من طبیعی بدون درد رو احتمالا انتخاب میکنم تو بیمارستان خصوصی بیمارستان دولتی طبیعی زایمان کردن ...

عمه من چند ماه پیش طبیعی اورد سه روز بعدش رفتم عیادتش خونه اش کلا خودش همه کاراشو میکرد

من این صحنه رو که دیدم بیشتر طبیعی رو پسندیدم

خدایا من به این اطمینان رسیدم که هر وقت بنده خوبی بودم هرچی خواستم بهم دادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا دوست خودم سزارین کرده بود رفتم دیدنش یه چیز خنده دار براش تعریف کردم که ای کاش لال میشدم تعریف نمیکردم بنده خدا اومد بخنده از شدت درد زد زیر گریه و جیغ کشید

یه سرفه یا عطسه نمیتونست بزنه

دیگه من اینارو دیدم کلا از سز کاملا پشیمون شدم

رز جان دقیقا همسرمم همینو میگه... میگه از الان کل دوران بارداری رو به خودت و من زهرمار کردی؛ به موقع ...

عزیزم تو زنی و بالاخره مادر شدن جزیی از روند زن بودنه اصلا بهش فکر نکن وقتی مادرت تونسته تو رو به دنیا بیاره و مادر مادرت تونسته مادرت رو به دنیا بیاره تو هم میتونی قطعا ....

اینقدر سخت نگیر 

درسته میگن دردش زیاده اما تو هم زنی و زن ها قدرت تحمل دردشون بالاست تازه اون موقع خدا خودشم کمک میکنه خواهر جان

البته اگه برای خصوصی بهتره

یا دوست خودم سزارین کرده بود رفتم دیدنش یه چیز خنده دار براش تعریف کردم که ای کاش لال میشدم تعریف نم ...

آره منم همینها رو شنیدم که از سزارین میترسم

عشقم من طبیعی بدون درد رو احتمالا انتخاب میکنم تو بیمارستان خصوصی بیمارستان دولتی طبیعی زایمان کردن ...

ای واااای... عزیزم منم برای همین ترسیدم؛ اونایی که طبیعی انجام دادن منو ترسوندن که کلی باهات بدرفتاری میشه، کلی بخیه میخوری معذرت میخوام گشاد میشی و اگه ببینن نمیتونی طبیعی بیاری تا حد مرگ نگهت میدارن؛ اونایی هم که سز انجام دادن میگن اولش همه چی خوب بود ولی بعد از زایمان با شکم پاره داغووون شدیم و درد در حد غیرقابل تحملی داشتیم... برای همین از جفتش ترس به جونم افتاده

میرقصانم زندگی را به سازم🎼🎼🎼
عمه من چند ماه پیش طبیعی اورد سه روز بعدش رفتم عیادتش خونه اش کلا خودش همه کاراشو میکرد من این صحنه ...

اره دیگه طبیعی دردش فوقش چندساعته بچه به دنیا بیاد همه چی تمومه دردا کاملا میره

ولی سزارین تازه بعد از به دنیا اومدن بچه تازه دردا شروع میشه

البته طبیعی هم به شرطی که تو بهترین بیمارستانای خصوصی انجام بشه

نه دولتی

ای واااای... عزیزم منم برای همین ترسیدم؛ اونایی که طبیعی انجام دادن منو ترسوندن که کلی باهات بدرفتار ...

اونایی که از طبیعی ناراضی بودن ازشون میپرسیدی دولتی بودن یا خصوصی؟

قطعا دولتی بودن

رز جان دقیقا همسرمم همینو میگه... میگه از الان کل دوران بارداری رو به خودت و من زهرمار کردی؛ به موقع ...

وقتي ميترسي برو سزارين كن كه هيچي نفهمي 

تو ذهن من واقعا وحشتناك بود از واژنم بچه بياد هييي زور بزنم هي بگن سرش ديده شد ديدم بهترينش سزارينه كه چيزي نفهمم الانم كه سزارين ها درد ندارن من از روز دهم تنها بودم

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
ای واااای... عزیزم منم برای همین ترسیدم؛ اونایی که طبیعی انجام دادن منو ترسوندن که کلی باهات بدرفتار ...

تو بگو بالاخره زن ها چطور بچه میارن؟!

یا طبیعی یا سزارین تو هم زنی بالاخره از یه راهی این فندقت بیرون میاد دیگه !!!

اینقدر نرو تو فکرش چند روز پیش کلاس بارداری بودم خانم ماما میگفت ترس باعث سفتی دهانه رحم میشه برا زایمان

عزیزم قانونه 

برای طبیعی 12 ساعت برات صبر میکنن زایمانت پیش نره میفرستن سز 

اینه که میگن تا حر مرگ نگهت میدارن 

از رو بدجنسی که نیست

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
عزیزم تو زنی و بالاخره مادر شدن جزیی از روند زن بودنه اصلا بهش فکر نکن وقتی مادرت تونسته تو رو به دن ...

اون که درسته... انشالله خدا به همه مون توان بده و بارداری و زایمان راحتی رو در پیش داشته باشیم؛ ممنون از قوت قلب دادنت عزیزم

میرقصانم زندگی را به سازم🎼🎼🎼

من دو ماه پیش سزارین شدم و فوق العاده راضی هستم.درد بعد عمل هم فقط دو سه روزه که بهت مسکن و شیاف میدن که بهتر میشه و اصلنم غیر قابل تحمل نیست.منکه از عملم خیلی راضی بودم و خوشحالم که طبیعی زایمان نکردم

بعد تازه بعد از زایمان طبیعی بلافاصله میتونی شکمتو محکم ببندی آویزون نشه و بره تو جمع شه بعد از سزا ...

شیر دادن به بچه رو بگو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!