2777
2789

سلام
یه مدت بود یه دختری که روحیاتمون خیلی بهم شبیه بود و همدیگه رو پیدا کرده بودیم و فوق العاده همدیگه رو دوست داشتیم

هر دو فهمیده بودیم که به همدیگه علاقه داریم و این علاقه از شناختی بود که در صحبتا و عکس العمل هامون به موضوعات داشتیم میومد

از یه گروه تلگرامی با هم آشنا شدیم و این گروه با گروههای مختلط متفاوت بود و جنبه روانشناسی داشت

بهرحال دوسش داشتم و یه روز بهش گفتم که بهت علاقه دارم و دیدم اونم خیلی بهم علاقه داره و قبل این صحبت کلی حس خوب نسبت به من براش ایجاد شده و چند بار خوابمو دیده که باعث شده این حس خیلی عمیق بشه

دوست داشتم باهاش ازدواج کنم هر دو نسبتا خوش قلب بودیم و نیازی به ترجمه کردن و توضیح دادن حرفامون نبود و میتونسیتیم ساعتها با هم صحبت کنیم و از هم ناراحت نمیشدیم و خیلی از هم حمایت میکردیم این حمایت بخاطر اون شناخت و خوش قلبی بود که ازش سراغ داشتم

خب دیگه ولش کن دنبال زن مردم نباس به‌شم فک نکن

یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎.                               باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎.                            من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎.                    من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎                                         🤍🦋°•●•°🦋🤍                                                                                                       ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود                                             من تهی خواهم شد از فریاد درد..                                    __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.)                                                               __________________________________________________.   نگرش مثبت باعث واکنش زنجیره‌ای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت می‌شود.         _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دیگه ولش کن دنبال زن مردم نباس به‌شم فک نکن

نه اون و نه من بعد شنیدن عقد کردنش دیگه صحبتی نداشتیم، البته هنوز دقیق نمیدونم عقد کرده یا شاید قبل عقد باشه صرفا صحبتش بود

نه اون و نه من بعد شنیدن عقد کردنش دیگه صحبتی نداشتیم، البته هنوز دقیق نمیدونم عقد کرده یا شاید قبل ...

خب دیگه تاپیک زدنت چیه .ولش کن

یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎.                               باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎.                            من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎.                    من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎                                         🤍🦋°•●•°🦋🤍                                                                                                       ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود                                             من تهی خواهم شد از فریاد درد..                                    __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.)                                                               __________________________________________________.   نگرش مثبت باعث واکنش زنجیره‌ای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت می‌شود.         _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱
خب دیگه تاپیک زدنت چیه .ولش کن

حقیقت احتمال میدم هنوز عقد نکرده، کسی که اومده فامیلش هست و تا اونجا که خودش میگفت بهش علاقه نداشت و الان 20 روز نمیشه که خواستگاری انجام شده، گاهی بسرم میزنه از افرادی که میشناسم خبر بگیرم اگه هنوز عقد نکرده اقدام کنم اما مرددم و میگم شاید جالب نباشه