2777
2789
عنوان

عشقتون خرجتون میکنه

182 بازدید | 25 پست

خاک بر سر من تا حالا نتونستم پول از کسی بگیزم😭

دوستام دوست پسراشون خودشون با میل خودشون براشون مثلا پول ناخن و‌مژه اینا میدن 

🙁🥲 من انقد خودمو زدم به قوی بودن 

هیچی نگرفتمممممم 

😭😭😭

میدونم یه روز بهش میرسم🥺🥺

زمانی که دوست بودیم برام کتاب میخرید،یا گاهی لباس 

پول رستوران و اینا همیشه نصف نصف بود مگر روزای خاص 

اما کافی شاپ اینا خودش حساب میکرد 

مژه و اینا وظیفه خودته 

نه پسر

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حتی دیگه نمیتونم از بابام پول بگیرم نمیدونم چرا اینطوری شدم

ولی تازگیا شنیدم دوست پسر یکی از آشناهام بردتش سفر دور اروپا برای هر نفری چیزی نزدیک ب یک میلیارد میشه

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

ما خرج متقابل میکنیم

مثلا هدیه بی مناسبت میخریم هردو

اما پول رستوران واین چیزا روهربارک من خاستم بدم نزاشتع

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
براشون پول تو جیبی هم گاهی میزنن 🥲🫠 ب میل خودشون بدون اینکا اینا بگن

اما قشنگ نیست 

به من حس حقارت میده 

عزت نفس ندارن؟!

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

زمانی که دوست بودیم برام کتاب میخرید،یا گاهی لباس پول رستوران و اینا همیشه نصف نصف بود مگر روزای خاص ...

هیچی ازشون نمیگیرم اخرشم ولم میکنن 

ازم سو استفاده میکنن

میدونم یه روز بهش میرسم🥺🥺

اره موقعی که دوست بودیم خرج می‌کرد ماهانه میداد بیرون رفتن ها من هزار تومن خرج نمیکردم همش خودش میداد 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚https://daigo.ir/secret/71843143561

هیچی ازشون نمیگیرم اخرشم ولم میکنن ازم سو استفاده میکنن

نذار سواستفاده کنن 

از اول درمورد تقسیم خرج کردنا حرف بزن 

خب خودش براش طرح انتخاب میکنه و میگه برو اینو بزن

خیلی زشته این چیزا...من خوشم نمیاد یکی خرج های خصوصیم رو حساب کنه یعنی چی آخه ی خانم تا وقتی اینقدر مستقل نشده که خرج های خودش رو بده چجوری رفته تو رابطه