2777
2789
اگر شد بهم بگید آقایی که کوچک تر هست ازدواج باهاش خوبه یابد؟

ب من بگو

خودت هم حس ششم داری

ب من بگو طلاق دارم یا اشتی؟؟ 

شهریور آشتی میکنیم ؟؟ 

خانواده شوهرم میگن طلاق اونم ی جورایی باهاشون موافق

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو به شوهرت پیام بده کوتاه بیا

اون منو کتک زده 

بی احترامی کرده 

فحشای زشت فرستاده

خانوادش حرفای بد ب من زدن 

باباش ب من گفته تشنجی روانی

چی بگم آخه 

اصلا پا پیش نمیزارع 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
ن اسم نیفتاده ولی کسی هست ک خیلی علاقه داره بهتون و دوستون داره

@pishimalooos سلام عزیزم برای من را نگفتی میشه لطفا بگی،مرسی عزیزم، حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟در مورد من چه فکری می کنه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟من چه زمانی با چه کسی ازدواج می کنم؟مرسی عزیزم

اون منو کتک زده بی احترامی کرده فحشای زشت فرستادهخانوادش حرفای بد ب من زدن باباش ب من گفته تشنجی روا ...

همسرت منتظر توعه معذرت خواهی کنی ..انگار ی قلب شکسته افتاده وسط ف ال اون  

@pishimalooos سلام عزیزم برای من را نگفتی میشه لطفا بگی،مرسی عزیزم، حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت ...

ببین دیگ غروب فا نمیگیرم ایناهم ک دارم میگم از قبل گرفتم تو خاطره مه

همسرت منتظر توعه معذرت خواهی کنی ..انگار ی قلب شکسته افتاده وسط ف ال اون

کلا بنطزت شهریور آشتی هست؟؟ 

برمیگرده؟