2777
2789

ی آقایی نگران تونه و ی جورایی دل دل میکنه بیاد ازتون خبر بگیره...

ولی برای جلو اومدن مردد هستش ..به هرحال جویای احوالت میشه  سختی های زیادی و تحمل کردین و ب دوش کشیدین..در کل ب موفقیت می‌رسید...مجردین این ماه خواستگار دیده شده براشون ..امضا یک قرار داد..یا امضای ازدواج..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهمن ماهی ...خواسته خیلی مهمی دارید و مدتهاست دست ب دعا شدید ...انشالا که ب خواسته تون می‌رسید  و درهای رحمت به روتون باز میشه..

خیلی احساس تنهایی می نید این روزها ..مشکلات عاطفی براتون دیده میشه ..و با دوستی صحبت می‌کنید و مشکل تون حل میشه شغل و پیشنهاد کار اگ ب دنبال کار هستندکه عالیه ..

اگ قصد فروش و جاب جایی دارید بهتره صبر کنید ...

آقایی ک همسرتون یا شریک احساس تون هست با بت بی توجهی ش عصبی تون کرده و لجباز هستش پولی مثل وام یا قرعه کشی ب دستتون میرسه ولخرجی نکنید..

ی برنامه سفری دارید ک کنسل میشه ..

از شریک احساسی تون تا چن زنان دیگ خبر خوشحالی دریافت می‌کنید