2777
2789
عنوان

ینی چی ❓️چرا من ❓️❓️

116 بازدید | 16 پست

من نه ناراحتم 

نه خوشحال 

نه گلایه میکنم نه ناشکری

اصلانم دغدغه من این چیزا نیست 

ولی ! چرا 

مامانم باید بره دنبال دعا نویس برای ازدواج من ؟؟ مگه من ۱۸ سالم بیشتر نیست !

من تازه ۱۸ سالم شده واقعا دوست ندارم دغدغه من ازدواج نیست نمیخوام ازدواج کنم 

برگشته دختر عمه هامو مثال میزنه 

برای من نه برای مامانش 

آره فلانی هنوز کلاس ۸امه خواهرش کلاس یازدهمه ازدواج کرد این هشتمیه هم قراره این رفت سر خونه زندگیش جوابش بدن ازدواج کنه 

یکی ماهم که فقط حرف میزنن نمیان 

وقتی هم حرفش میشه عصبی میشه شماره فلانیو بده برم دعا بگیرم 

واقعا من اگر مامانم رو دوست نداشتم از دستش ناراحت نمیشدم و برام مهمم نبود ولی مگه من اضافی هستم 

اصلا عمم دوست داره زود زود دختراشو عروس کنه من چیکاره هستم 

خوشبخت شن !

خدایا من واقعا خسته شدم از دست حرفا و کاراشون واقعا واقعا اگه تا دیروز میگفتم باهات قهرم 

ایندفعه نگفته قهر میکنم 

مگه من چمه من فقط یه گناهی دارم مرتکب میشم اینه که یکیو دوست دارم !؟ 

اینه که فرد مورد علاقه م مورد اعتمادم رو میخوام اینه که هیچکس دیگه به چشمم نمیاد چرا من ؟؟ 

امیدوارم خدای بزرگم اگر مرتکب یه گناهیی شدم و دارم تاوان اونو میدم بهم نشون بدی الانم استغفار میگم شاید بخشیده شدم 

میگن نماز اول وقت خب چقدر نماز اول وقت بخونم که درست شه ؟؟ 

میگن هفت ثانیه بعد مرگ دوباره همه چیو میبینیم پس فکر کنم کربلا رفتنم دوبرابر میشه :) بینهایت آدم :) هستم. من بیشتر اهل صلح هستم پس جایی دعوا باشه هیچ موقع وارد نمیشم آرامش اعصاب و روان رو از من میگیره :) آها اگه تاپیک مذهبی بود من رو تگ کنید :))) لطفا اگه میشه برای رسیدن به آرزوم و اینکه خدا و امام رضا صدام رو بشنون میشه یه صلوات بفرستی :"))) یه رازی دارم که بین من و امام رضاس خودش قراره بهم رازم رو بده :)) یه متنی که خیلی دوستش دارم و هرکس دلم رو میشکنه با خودم مرور میکنم (بنگر و بشنو؛بگذر و به شو) و در آخر من به هرکی که بینهایت امید داره به حاجتش اطمینان میدم میرسی مخصوصا اگه یه ذره شک توی چیزی که میخوای نداشته باشی :)))) 

😟 انشالله خدا کمکت کنه

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

من حالا بابام اینطوری بود دخترهای که ازدواج کردن میزد توی سرم😏

خیلی سخته میفهمم

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کی الان ازدواج کرده تو این سن بدبخت سده چون بیسواده و ادامه تحصیلی نداده خانودش براش احتران قایل نیستن یعنی بری  کار و دانشم بخونی یه شغل خوب پیدا کنی و کار کنی شاید منت بزارن ولی از پزشکی خوندن یه ارزش داره و مردا ی با سواد و خوبم از زنای تحصیل کردل خوششون میاد

من حالا بابام اینطوری بود دخترهای که ازدواج کردن میزد توی سرم😏خیلی سخته میفهمم

ممنونم و امیدوارم دیگه درک نکنی چون واقعا بد دردیه 

خب ازدواج کردن الان چه گلی به سر من زدن من بدبخت شدم ؟؟ یا شما نگران حرف مردمین؟!   چقدر باید بچه سر به زیر و حرف گوش کن مامان باباهامون باشیم تا چه وقت ؟ تا چه وقت دیگه هرچی بگن میگیم چشم چشم چشم 

انقدر که الان هربچه ای رو ببینی یه غلطی میکنه یا رل داره یا شوگر ددی اونوقت ما بخوایم با عمو مون هم چت کنیم عذاب وجدان میگیریم کاش حداقل یه کاری کرده بودم که تقاصشو میدونستم دارم پس میدم کاش!!!

میگن هفت ثانیه بعد مرگ دوباره همه چیو میبینیم پس فکر کنم کربلا رفتنم دوبرابر میشه :) بینهایت آدم :) هستم. من بیشتر اهل صلح هستم پس جایی دعوا باشه هیچ موقع وارد نمیشم آرامش اعصاب و روان رو از من میگیره :) آها اگه تاپیک مذهبی بود من رو تگ کنید :))) لطفا اگه میشه برای رسیدن به آرزوم و اینکه خدا و امام رضا صدام رو بشنون میشه یه صلوات بفرستی :"))) یه رازی دارم که بین من و امام رضاس خودش قراره بهم رازم رو بده :)) یه متنی که خیلی دوستش دارم و هرکس دلم رو میشکنه با خودم مرور میکنم (بنگر و بشنو؛بگذر و به شو) و در آخر من به هرکی که بینهایت امید داره به حاجتش اطمینان میدم میرسی مخصوصا اگه یه ذره شک توی چیزی که میخوای نداشته باشی :)))) 
هر کی الان ازدواج کرده تو این سن بدبخت سده چون بیسواده و ادامه تحصیلی نداده خانودش براش احتران قایل ...

حالا نمیگیم میانگین بگیریم کی خوشبخت شده کی بدبخت 

و تحصیل و سوادم توی ۵۰ در ۵۰ زندگیا شانس میاره و بینهایت موافقم ولی ته ته ته حرفم اینجاست که چرا باید توسری بخورم یا من تنها نه خیلیا این مشکل رو دارن 

یکی رو میشناسم انقدر این دختر بیچاره رو برد دعا نویس انقدر برد برد برد حال من دیگه بهم خورد 

ممنونم و امیدوارم دیگه درک نکنی چون واقعا بد دردیه خب ازدواج کردن الان چه گلی به سر من زدن من بدبخت ...

خیلی سخت 

من خیلی بزرگتر از شمام خیلی ساله ازدواج کردم

هنوز یاد اون روزها میفتم داغون میشم 

من مادرم خیلی زود ازدواج کرد و  ازدواج توی سن کم راضی نبود و خیلی جلوی بابام و خانوادش وایستاد 

حتی خواستگار تا بیست سالگیم راه نداد

و چقدر فامیل حرف میزدن که چقدر بی عرضه اید ... یه دختر نمی‌تونید شوهر بدید هی دعا و نماز بود میگفتن بخونید تا بخت دخترتون باز شه حالا سن من ۲۲ ساله

دخترهای خودشون بزرگتر از من ،۲۷ ۲۸ سالکی ازدواج کردن

الان هم نگران خواهرم هم سن شماست میدونم چندوقت دیگه دوباره شروع میکنن فعلا هنوز دختراشون بزرگتر از خواهرم ازدواج نکردن ،همین که بکنن شروع میشه

احتمالا مادرتون یا سن کم ازدواج نکرده یا بدی های ازدواج زود و اجباری ندیده 

دقیقا مادر مادریم توی زمان خودش دیر ازدواج کرد بخاطر همین دخترش زود داد بره

خیلی سخت من خیلی بزرگتر از شمام خیلی ساله ازدواج کردمهنوز یاد اون روزها میفتم داغون میشم من مادرم خی ...

نه مامان خودم ۱۶ سالگی ازدواج کرده 

من واقعا حرف بقیه برام مهم نیست شاید سر چرفشون دو ساعتی یا یه حرف بزرگتر بزنن سر یه روزی دوروزی درگیر باشم ولی دیگه مهم نیست چرا مامان باباهامون فکر میکنن فلانی چون ۱۷ سالگی ازدواج کرد دختر ما ترشیده !

الانم یه کاری کردن دیگه هیچی برام مهم نیست هرکاری دلم بخواد انجام میدم نه فقط از سر لج با خانوادم از اینکه حداقل وقتی ده سال بیست سال یا بیشتر رفتم تو دومتر جا خوابیدم حواسم هست اول دل کسیو با حرفام نشکوندم دوم به خاطر حرف مردم حسرت یه روز کنار کسی که دوستش دارم به دلم بمونه چرا چون خانواده میترسن آبرشوون بره و ماهم ببخشید خرابیم من با کسی که دوستش دارم حتی یه ثانیه هم حرف نزدم چه برسه گناهی بزرگتر از این ولی امیدوارم خدا یه قفل بزنه دهن این مردم فضول 

چقدر سخت بوده براتون و خوشحالم حداقل الان دیگه درد اینکه حرف دیگران رو بشنوید ندارید حداقلش !؟   :)))

خیلی سخت من خیلی بزرگتر از شمام خیلی ساله ازدواج کردمهنوز یاد اون روزها میفتم داغون میشم من مادرم خی ...

اها من رو ببخشید فکر میکردم سن شما همسن خودم باشید :) و با احترام حرف نزدم اگر جایی من رو ببخشید:)

اها من رو ببخشید فکر میکردم سن شما همسن خودم باشید :) و با احترام حرف نزدم اگر جایی من رو ببخشید:)

نه بابا این حرفا چیه😍

نه مامان خودم ۱۶ سالگی ازدواج کرده من واقعا حرف بقیه برام مهم نیست شاید سر چرفشون دو ساعتی یا یه حرف ...

حرف مردم تمومی نداره ما بخاطر یه مشکلات جسمی و روحی بااینکه چندساله ازدواج کردیم ولی نخواستیم فعلا بچه دار شیم الان همونهایی که به ازدواج گیر میدادن به بچه دار شدنم گیر میدن 😆😆

ولی کلا من چند وقتیه آدم های سمی حذف میکنم اگر مجبور به رفت و آمد هم باشم سالی یکی دوبار اونم توی مهمونی ها درحد سلام و علیک

شما هم سعی کن با تلاش کردن برای رسیدن به هدفت از حرفهای مادرت ومردم دورتر بشی و

انشالله ازدواجی که خوشبخت کنه و به آرامش برسی نصیبت بشه

حرف مردم تمومی نداره ما بخاطر یه مشکلات جسمی و روحی بااینکه چندساله ازدواج کردیم ولی نخواستیم فعلا ب ...

خیلی ممنونم از دعای قشنگتون 

بله متاسفانه سر حرف چرت بقیه !!! 

من الان دیدم شماهم میخواین برین پیاده روی اربعین ممنون میشم برای منم دعا کنید اسمم فاطمه س منم میخوام برم ها ولی اینکه یکی دیگه برات دعا کنه یه چیز دیگه س برام دعا کنید به کسی که دوستش دارم برسم :) 

خیلی ممنونم از دعای قشنگتون بله متاسفانه سر حرف چرت بقیه !!! من الان دیدم شماهم میخواین برین پیاده ر ...

باشه انشالله اگر رفتم حتما 

شما هم برای من دعا کنید 😍

انشالله هرچی خیرت هست پیش بیاد 

همیشه هم از خدا خیر بخواه بخاطر اینکه خیلی وقتها ما فکر می‌کنیم یه فرد یا یه اتفاق به صلاحمونه ولی نیست و خدا بهتر میدنه

حالا نمیگیم میانگین بگیریم کی خوشبخت شده کی بدبخت و تحصیل و سوادم توی ۵۰ در ۵۰ زندگیا شانس میاره و ب ...

دعا نویسیایی که توی این سایتن همش واقعیه ولی من ندیدم کسی نتیجه بگیره نمیدونم چرا انقدر خانواده ها خرافاتین ولیرقرار نیست ادم با ازدواج خوشبخت شه 

برید چند تا از انسان موفق بدون همسرو نشون بدن

باشه انشالله اگر رفتم حتما شما هم برای من دعا کنید 😍انشالله هرچی خیرت هست پیش بیاد همیشه هم از خدا ...

ممنونم ازتون حتما نائب الزیاره همه ان شاالله اگه قبول باشه :)) 

بله ولی بازم برام دعاکنید که اگر کسی که من میخوام به صلاحمه زودتر واسطه شن بهم بدنش ر نیست خیر و صلاحم رو از اون کسی که میخوان بدم بهم بزارن روی کسی که میخوامش بهم بدنش :))) بسی آدم لجبازی هستم:"))