2777
2789
عنوان

این رفتار مادرشوهرم ینی چی

367 بازدید | 20 پست

مادرشوهرم جدیدا ازدواج کرده بعد الان برای اولین بار با شوهرش اومده خونمون

شوهرشم غیر چیزای خوبی که داره اما امروز فهمیدم خیلی هیزه

منم چون فهمیدم حجابمو بیشتر کردم چون خیلی نگاه میکرد

بعد تو اتاق بودن شنیدم مادرشوهرم داره منو تخریب میکنه جلو شوهرش که من بدم میاد از ادمایی که از تنبلی چاق هستن مثل عروسم اینجور ادما بی عرضه ان و. ..خیلی چیزای دیگه

حالا من

هم شاغلم هم باشگاه میرم هم دانشگاه میرم هم کلاسای متفرقه چاقیمم بخاطر کم کاری تیروئیده که دارم

خیلی ناراحت شدم..انقد که حتی دلم نمیخواد دیگه غذا درست کنم

دلم میخواد بندازمشون بیرون

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

حرمت مهمان رو فعلا نگه دار 

هر تصمیمی داری بذار از خونه بره بیرون بعد اجرایی کن

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

پشت سرت گفته جنم داشته تو روت میگفت

میدونه شوهر احمقش هیز و گاوه

میخواد تو رو از چشم بندازه وگرنه مشکلش با تو نیست با شوهر پفیوزشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بلدی مودبانه و اروم حرف بزنی و عصبانی نمیشی و مطمئنی که در مورد تو گفتن برو بگو شنیدم اینو گفتین اما من تنبل نیستم

اما اگه مثل من عصبانی میشی و از کوره در میری تحمل کن و به روی خودت نیار تا برن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

فعلا احترام نگه دار و چیزی نگو

بعدا به همسرت بگو حتما بهش بگه که شنیدی و دیگه دلت نمی خواد رفت و آمد کنید

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

واکنشی نشون نده و پذیرایی کن

چون مهمون هستن

اما دفعه های بعد نه دعوت کن نه خودت برو خونشون

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
غذا رو بپز سر سفره بگو بفرمایید دست پخت عروس چاق بی عرضتونه

احمقه مگه خود زنی کنه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی