2777
2789

فقط پایین رو روشن کن متوسط رو به کم بعد تقریبانیم ساعت نگاه کن کیکت پخته بود بالارو برلی 5.6دقیقه باشعله کم روشن کن. از قبل گذاشتن کیک هم 5دقیقه روشن کن گرم بشه تنور

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط پایین رو روشن کن متوسط رو به کم بعد تقریبانیم ساعت نگاه کن کیکت پخته بود بالارو برلی 5.6دقیقه با ...

مرسی‌عزیزم،من خیلی کم‌گذاشته بودم فک‌کنم مشکل از اون بوده کیکم خمیر و سنگین شد

مرسی‌عزیزم،من خیلی کم‌گذاشته بودم فک‌کنم مشکل از اون بوده کیکم خمیر و سنگین شد

باچه اردی درست کردی؟ 

میتونه از اردشم باشه 

شعله رو خیلی کم نکن زمان میبره قلقش بیاد دستت

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
باچه اردی درست کردی؟ میتونه از اردشم باشه شعله رو خیلی کم نکن زمان میبره قلقش بیاد دستت

ارد قنادی کلاله،میتونی از درجه ای که میذاری شعله رو برام عکس بفرستی؟

باچه اردی درست کردی؟ میتونه از اردشم باشه شعله رو خیلی کم نکن زمان میبره قلقش بیاد دستت

با این ارد خیلی وقته درست میکنم یه کیک شیفون هم زدم خیلی خوب شده بود فقط نمیدونم چرا از زیر کیک گود شده بود

ارد قنادی کلاله،میتونی از درجه ای که میذاری شعله رو برام عکس بفرستی؟

درحال حاضر من از تنور استفاده نمیکنم عزیزم چندسال پیش استفاده میکردم انواع کیک و شیرینی و... 

با این ارد خیلی وقته درست میکنم یه کیک شیفون هم زدم خیلی خوب شده بود فقط نمیدونم چرا از زیر کیک گود ...

شعله خیلی کم و بکینگ زیاد باعث گود شدن زیر کیک میشه