2777
2789
عنوان

کمکم کنید دوفامد دیوانه م کرده

4048 بازدید | 25 پست

دیشب آخرین قرص دوفامد رو خوردم

چند روزیه حالت پریود دارم

از اونجایی ک بعد از قطع دوفامد 3 تا 14 روز طول میکشه تا پریود رخ بده، ولی من امروز لک دیدم

این لک واسه شروع پریوده یا لانه گزینیه؟ حدود 16 روز از اقدام میگذره

ممنون میشم نظر و تجربه تون رو بگید و از این سردرگمی نجاتم بدین!

ببین

قرص های هورمونی لکه بینی رو میارن

به خودت استرس نده و صبور باش

بذار دوره درمانیت به راحتی بگذره

چند وقت ک از اقدامت گذشت یه ازمایش برو بده یا یه بیبی چک بزن

خدایا مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان 🕯

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تا فردا پریود نشدی احتماالا لانه گزینی

آخه من همیشه یکی دو روز قبل از پریودم هم لکه بینی داشتم

ولی بخاطر قرص ک مصرف کردم نباید به این زودی پریود بشم، حداقل 3 روز طول میکشه!

شما میدونید لانه گزینی تو دوره مصرف دوفامد اتفاق میوفته یا نه؟

دکتر به من گفت از روز 14 باید این قرص بخورم. من به فاصله یک یا دو روز بعد از تمام کردن قرص پریود میش ...

درسته باید همینجوری باشه

ولی من از مصرف آخرین دونه ش حتی  یه روزم نگذشته

ساعت 12 دیشب آخریشو خوردم

آخه من همیشه یکی دو روز قبل از پریودم هم لکه بینی داشتمولی بخاطر قرص ک مصرف کردم نباید به این زودی پ ...

من 3 ماه دارم استفاده میکنم. تخمک دارم سایز 2۰ ۲۲ آمپول آزادسازی میزنم. درد تخمک گزاری هم دارم. اینسری سینه هام بزرگ شدن و رگ آبی دارن. نمی دونم چی بشه. امشب آخرین قرص دوفامد رو باید بخورم

بله. نمی دونم والا. هر دفعه امیدوار میشم. اما سریع پریود میشم. هرچی خواست خدا باشه. انشاالله این ماه ...

ان‌شاءالله

دوست دارم همه چی برام بی دغدغه باشه

چون در کل آدمی ام ک خیلی ذهنمو درگیر یه مسئله میکنم و خودمو همسرمو اذیت میکنم.. ولی نمیخوام اینجوری باشه

ان‌شاءاللهدوست دارم همه چی برام بی دغدغه باشهچون در کل آدمی ام ک خیلی ذهنمو درگیر یه مسئله میکنم و خ ...

عزیزم فکر کنم این عادت همه ی خانوما باشه. من انقدر به این موضوع فکر میکنم که خودم کلافه میشم. مثلا امروز داشتم زیارت عاشورا میخوندم ازبس فکرم درگیر بود که آیا باردارم یا نه، نفهمیدم کی تموم شد اصلا چی خوندم

ان‌شاءاللهدوست دارم همه چی برام بی دغدغه باشهچون در کل آدمی ام ک خیلی ذهنمو درگیر یه مسئله میکنم و خ ...

بچه داری. یا اولیش؟ 

یه چی بگم بهم نخندی من واسه بچه ی سوم دارم اقدام میکنم و این همه استرس و فکر و خیال دارم... واقعا واسه خودم متاسفم که روی خودم و افکارم کنترل ندارم