2777
2789
عنوان

مادر شوهرم بهم میگه پهلو هات مثل خمره هست 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 79 پست

شمام یه ایراد ازش پیدا کن و به بدترین شکل بیان کن.

زنیکه احمق. انگار روز خواستگاری کور بودن 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کلا به حرف زشت اش کار ندارم شخصیت خودشو نشون داده 

اما اضافه وزن برای سلامتی خودت هم بده 

خواهر نامزدم ارشد تغذیه دارن.

خیلی اسم رژیم های مختلف شنیدم اما میگه رژیم های کتوژنیک و فستینگ اونقدر برای بدن ضرر داره که بهتر از خیرش گذشت . ی رژیم کاهش وژن که هر هفته 500-1000کالری کم بشه از انرژی کل به همراه ورزش 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

رژیم بگیر شکم بند هم استفاده کن 

ولی اگه دفعه بعد گفت بگو می‌رفتی یه خوشاستایل می‌گرفتی کور بودی نمیدی همینی که هست واسه چی اومدی منو بدبخت کرد 

خواهرانه بهت میگم اگه بزاری از الان راجب هیکلت رفتارت با هر چیز دیگه ای نظر بدن مشکلی نیست ولی اگه بزاری بهت توهین کنن 100سالت که بشه بهترین و موفقترین آدم روی کره زمین که بشی دیگه اونا حد خودشو نو نمیدونن بهت توهین میکنند

از الان که تازه شروع کرده جلوشونو بگیر

من قدم ۱۶۲

وزن اولیم ۷۶بود

الان ۶۶شدم البته۱هفتش شدم ۶۷

باز رژیم فستینگ و کالری ۱۲۰۰شروع کردم همراه باشکاه توم شروع کن توماه اول قشنگ۵کیلو کم میکنی

😍🥲یه دخترخنگ مهربون

منم تپلم خودمم میدونم چاقم واضافه وزن دارم. خیلی هم تلاش کردم قبلا نشد. مشکل هورمونی وافسردگی هم دارم که کلا بیشتر ادموچاق میکنه. ولی یکی نیست به این جور ادما بگه بتوچه عزیزم، فضولی. خودمون میدونم اضافه داریم ولی درست نیست کسی به رومون بیاره😒

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
خب خیلی چاقی دیگه عزیزم بعد ازدواج بچه بدتر هم میشی من که تو نامزدی ۵۸ بودم الان شدم ۷۳ بعد ازدواج و ...

من ۱۵ساله وزنم ثابته 

حتی بچه هم دارم 

بعد ازدواج ک ادم خود ب خود چاق نمیشه .باید مواظب باشی کربوهبدرات اندازه بخوری یا نخوری اصلا

.

شمام یه ایراد ازش پیدا کن و به بدترین شکل بیان کن.زنیکه احمق. انگار روز خواستگاری کور بودن

از کوزه بیرون تراود که در اوست 

بابا شخصیت اش پایین چرا خودش هم سطح اش کن 

باور کن سکوت چقدر قدر مند تر از کلمات و تلاش .تلاش کنه هیکلش درست کنه و با رفتارش نشون بده اصلا مهم نیست شما در مورد من چی فکر میکنید 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

من ۱۵ساله وزنم ثابته حتی بچه هم دارم بعد ازدواج ک ادم خود ب خود چاق نمیشه .باید مواظب باشی کربوهبدرا ...

خب من رژیم نمیگبرم بااین حال منم سالهاست وزنم رو‌همبن ۷۳ هست اندامم فقط یکم زبر شکم دارم برا سزارین 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

خب مادرشوهرت بد گفته اما کاری با اون نداریم بخاطر خودت رژیم بگیر و باشگاه برو که لباس عروس به تنت بشینه 

۸۴ واقعا خیلی زیاده 

من که همقد شمام الان که ۸ ماهه باردارم و حالم داره از خودم به هم میخوره ۷۵ کیلو شدم 

خب ۸۴ واقعا خییییلی زیاده 

قبل از اینکه همسرتم تحت تاثیر حرف ها و نگاه های بقیه بهت تیکه بندازه و خوردت کنه به خودت برس 

اصلا حرف بقیه رو هم که کاری نداشته باشیم برای سلامت خودت کاری بکن

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

مادرشوهرت که حرف زشتی زده

نه برای حرف اون بلکه بخاطر سلامتی خودت سعی کن زیر نظر متخصص رژیم بگیری. ظاهرا استعداد چاقی داری، الان عقدی ولی بعدها، بعد از بارداری ممکنه خیلی بیشتر بشی و نتونی کاری کنی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "