2777
2789

وقتی نتایج اومد اگه قبول شدین که خب خداروشکر😍💫

ولی اگه نتیجه دلخواهتون نشده بود بعد یه مدت که کارنامه سبز میاد وقتی براتون کد ۷ یا ۵ زده حتمااا دنبالش رو بگیرین و برین اعتراض کنین چون به احتمال ۹۰ درصد داخل ورودی بهمن قبول میشین 💫

البته برای بعضیا ممکنه کد نزنه و کلا دیگه کاری نمیشه کرد🥲

حالا معنی کد ها چیه❓️

◀️ کد ۷ یعنی تراز کنکورت اوکی بوده و در مصاحبه تخصصی رد شدی!

◀️ کد ۵ یعنی باز تراز کنکورت اوکی بوده و در مصاحبه عمومی رد شدی! 

که با پیگیری کردن و در مواردی با تعهد دادن قبول میشین👌🏻

اگ تراز بالا نباشه چ کدی میزنه

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی ک دعوت نشده احتمال داره تو تکمیل ظرفیت قبول بشه ؟

تراز اردیبهشت ۷ و خرده ای شده 

ولی تراز تیرش ۸ و خرده ای شده

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)

ببخشید یه سوال 

اینکه میگن دانش اموزای ممتاز مثل کسانی که تو المپیاد رتبه اوردن یا حافظ قرآنن و تو مسابقه های قرانی کشوری رتبه دارن یا معدل نهایی شون بالای ۱۶ باشه و کنکور رتبه زیر ۱۰۰۰ داشته باشن بدون کنکور فرهنگیان میتونن راه پیدا کنن درسته؟

یه روز خوب میاد.
کسی ک دعوت نشده احتمال داره تو تکمیل ظرفیت قبول بشه ؟تراز اردیبهشت ۷ و خرده ای شده ولی تراز تیرش ۸ و ...

عزیزم دقیق یادم نیس ولی فک کنم تکمیل ظرفیت اگه بزارن برا کسایی هس مصاحبه رفتن 

ولی اگه کد ۱۱ بخورین یعنی اگه جزو دعوت شده به مصاحبه ها نبودی الان میتونی بری مصاحبه 

ببخشید یه سوال اینکه میگن دانش اموزای ممتاز مثل کسانی که تو المپیاد رتبه اوردن یا حافظ قرآنن و تو مس ...

اره اگه استانی یا کشوری فک کنم رتبه بیارن یا حافظ قرآن باشن قبولن

مثلا همون خانم نعمت زاده که داخل المپیک مدال اورد هم میتونه الان بره دانشگاه فرهنگیان 

ولی خب رتبه زیر ۱۰۰۰ هم که احتمال زیاد خودش قبول میشه

عزیزم دقیق یادم نیس ولی فک کنم تکمیل ظرفیت اگه بزارن برا کسایی هس مصاحبه رفتن ولی اگه کد ۱۱ بخورین ی ...

عزیزم این کد ها رو کی میزنن؟

از کجا میشه دید ؟

چند سال قبل یکی از دوستانم با تکمیل ظرفیت دانشگاه قبول شد ولی سری اول اصلا دعوت ب مصاحبه هم نشده بود 

کاش امسال هم تکمیل ظرفیت بذارن

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
اره اگه استانی یا کشوری فک کنم رتبه بیارن یا حافظ قرآن باشن قبولنمثلا همون خانم نعمت زاده که داخل ال ...

خیلی ممنون 

یه سوال دیگه 

اگه کسی هدفش مشاوره فرهنگیان باشه از کی باید بخونه که قبول بشه ؟ منطقه ۳ 

معدلم فعلا امسال بالای ۱۹ بوده سالای بعدو نمیدونم‌... 

یه روز خوب میاد.
عزیزم این کد ها رو کی میزنن؟از کجا میشه دید ؟چند سال قبل یکی از دوستانم با تکمیل ظرفیت دانشگاه قبول ...

بعد از اعلام نتایج تا یکی دو هفته بعدش یه کارنامه ایی میاد که بهش میگن کارنامه سبز از همون سایت سنجش 

قشنگ زده که مثلا داخل فلان رشته ایی که شما زدی ولی به فرض قبول نشدی شما چند نفر با نفر اخر قبولی فاصله داشتی و داخل همون کادر ها کد رو میزنه 

ولی برا همه هم ممکنه کد نزنه 

خیلی ممنون یه سوال دیگه اگه کسی هدفش مشاوره فرهنگیان باشه از کی باید بخونه که قبول بشه ؟ منطقه ۳ معد ...

بستگی به خودت و پایت داره ولی خب اگه رشته انسانی هسی چون رقابت داخلش بیشتره هر چی زودتر شروع کنی بهتره

بستگی به خودت و پایت داره ولی خب اگه رشته انسانی هسی چون رقابت داخلش بیشتره هر چی زودتر شروع کنی بهت ...

الان دارم دهمو جمع میکنم ولی حس میکنم زوده 

اخه دورو بریام هیچکدوم درس نمیخونن 

یه روز خوب میاد.
الان دارم دهمو جمع میکنم ولی حس میکنم زوده اخه دورو بریام هیچکدوم درس نمیخونن

خودت زودتر شروع کنی راحت تری و استرست کمتره 

میتونی برا اینکه انگیزه بگیری بری کتابخونه 

من یه دوستان انسانی بود رتبش ۳ رقمی شد میگف از دهم میخونده

@maral__tt

♥♥♥

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲