2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که تصمیم گرفتم پناهندگی افغانستان رو بگیرم از زندگی تو شعب ابی طالب عمیقا خستم دیگه

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجودغریبی ساخته است🕊هر دو عالم نکند جای در آغوشم تنگ گر به اندازه ی شوق تو گشایم بغلی...❤"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم"همه دار و ندارم، هست و نیستم، کس و کارم، بود و نبودم، فدای "ایرانم"{♡هر لک یک کریم خان است هر لکستانی عاشق "ایران" است♡} •و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه پارس میماند خلیجت•        نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

پسرم نزدیکه ۲سالشه بعضی موقع ها واقعا کلافم میکنه دلم میخواد یکم بزرگ شه من راحت تر به کارام برسم

اره بچه کوچیک داشتن واقعا سخته یوقتایی...ولی دیگه کم کم خوب میشع راحت میشی

من که تصمیم گرفتم پناهندگی افغانستان رو بگیرم از زندگی تو شعب ابی طالب عمیقا خستم دیگه

میدونی چی سختتره ک با همه ی سختیای معیشت و اطرافیان و هرچی ک هس کنار بیای فقط اونی که باید بفهممت نفهمه..خودتو تنها حس کنی

میدونی چی سختتره ک با همه ی سختیای معیشت و اطرافیان و هرچی ک هس کنار بیای فقط اونی که باید بفهممت نف ...

از قطعی مدام اب و برق دلم میخواد خودمو بکشم

تابستونا از جهنم بدتره بخدا من اینارو میگم

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجودغریبی ساخته است🕊هر دو عالم نکند جای در آغوشم تنگ گر به اندازه ی شوق تو گشایم بغلی...❤"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم"همه دار و ندارم، هست و نیستم، کس و کارم، بود و نبودم، فدای "ایرانم"{♡هر لک یک کریم خان است هر لکستانی عاشق "ایران" است♡} •و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه پارس میماند خلیجت•        نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

کاش مشکل منم همین بود

💔