بااااانو مدیر استارتر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 3653 عنوان پیشنهادتون برای کولر 492 بازدید | 18 پست سلام دوستان شما برای اتاق خواب از چه وسیله سرمایشی استفاده میکنیدتجربه استفاده از این کولرای کوچیک آبی یا سلولزی دارید?یه وسیله سرمایشیمیخوام که بتونم در اتاق خواب رو ببندم پنجره هم باز نکنمصداش هم کم باشه دم و بو هم نکنهغیر کولر گازی چی پیشنهاد میکنین؟ کی میدونه که جریان آب با خودش چی میاره ، پس بهتره من به نفس کشیدن ادامه بدم... 1403/05/20 | 15:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
z0z0 عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 3197 ما اتاقامون کولر نداره. پنکه میذاریم.فقط سالن کولر ابی داریم با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
___فاطمه___ عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 1803 ی چیزایی هس ایستاده سنصبی نیسهمسرم خیلی تعریف میکردوایسا بهش پیام بدم سرنوشت بچه گربه رو تو تاپیکای آخرم گفتم😔
بااااانو مدیر استارتر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 3653 ی چیزایی هس ایستاده سنصبی نیسهمسرم خیلی تعریف میکردوایسا بهش پیام بدم اره بهم معرفی کنی ممنون میشمخیلی اذیتممن مجردم و نیاز به تمرکز و ارامش دارمخانواده این مورد براش مهم نیستنوه هامون یکسره درحال سروصدای زیادنمیرم اتاق از گرما میپزممیشینم سالن از سروصدا سرسام میگیرم کی میدونه که جریان آب با خودش چی میاره ، پس بهتره من به نفس کشیدن ادامه بدم...
gmahi عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 1231 خوب ما تا خوزستان اسپیلت هست من تو سالن گذاشتم همه خونه رو خنک میکنه واسه اتاق هم از این کولر گازی پنجره ایا هست
بااااانو مدیر استارتر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 3653 فقط اسپیلت به اینایی که شما گفتی نزدیکه لینکی. ازش دارید ? همین اسپیلیت سرچ کنم؟ کی میدونه که جریان آب با خودش چی میاره ، پس بهتره من به نفس کشیدن ادامه بدم...
___فاطمه___ عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 1803 اره بهم معرفی کنی ممنون میشمخیلی اذیتممن مجردم و نیاز به تمرکز و ارامش دارمخانواده این مورد براش مهم ... اره اتفاقا اینی ک میگم همسرم برا خونه ی پیرزن مستاجر گرفتجواب داد اینجا میگم سرنوشت بچه گربه رو تو تاپیکای آخرم گفتم😔
بااااانو مدیر استارتر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 3653 خوب ما تا خوزستان اسپیلت هست من تو سالن گذاشتم همه خونه رو خنک میکنه واسه اتاق هم از این کولر گازی ... چه مدلی متوجه نشدم کی میدونه که جریان آب با خودش چی میاره ، پس بهتره من به نفس کشیدن ادامه بدم...
بااااانو مدیر استارتر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 3653 اره اتفاقا اینی ک میگم همسرم برا خونه ی پیرزن مستاجر گرفتجواب داد اینجا میگم ممنونم عزیزم کی میدونه که جریان آب با خودش چی میاره ، پس بهتره من به نفس کشیدن ادامه بدم...
بااااانو مدیر استارتر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 3653 پنجره ای هستن کولر گازی جوش میخوره بهپنجره؟ کی میدونه که جریان آب با خودش چی میاره ، پس بهتره من به نفس کشیدن ادامه بدم...
gmahi عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 1231 نه عزیزم جوش نمیخورن تو خونه جاشو گذاشتن اینو میذارن داخلش اینجا همه خونه ها جا کولری دارن
بااااانو مدیر استارتر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 3653 اینم لوله و اینا داره ؟ نصب خاصی دارهمثل کولر گازی؟ کی میدونه که جریان آب با خودش چی میاره ، پس بهتره من به نفس کشیدن ادامه بدم...