2777
2789
عنوان

روتین🦋🌱🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 42 پست
سلامممممعزیزم تونر چه برندی؟ نیاسینامید اوردینری زدین؟شامپو بدن داو بوش ماندگاری داره؟بوی لاست چری ر ...

سلام عزیزم

من تونر انوا زدم . بله اوردینری استفاده کردم 

شامپو بدن کلا زیاد ماندگاری بالایی نداره من لوسیون و بادی اسپلش میزنم که بمونه ولی به نسبت بقیه شامپو بدن ها این دو تا که گفتم ماندگاری بیشتری دارن .

بوی لاست چری طبعش گرمه بوی آلبالو و یاس و رز میده .

من عطر زیاد دارم وانیلا رو تازه گرفتم دو بار استفاده کردم به نظرم بوی بدی نداشت همه هم تعریف کردن ولی شاید باب میل هر کسی نباشه 

انجلز شیر و گوچی فلورا خیلی عالی تر هستن .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحت هیچ شرایطییییی صابون به پوست نزنیدصابون سد دفاعی پوست رو خراب میکنه، فقط فوم و ژل شستشو

عزیزم صابون که دست ساز هست چی؟

من خیلی از دوستانم صابون دست ساز مناسب پوستشون سفارش دادند خیلی هم راضی بودند من شک داشتم

عزیزم صابون که دست ساز هست چی؟من خیلی از دوستانم صابون دست ساز مناسب پوستشون سفارش دادند خیلی هم راض ...

ببین من خودم یه دوره ای صابون میزدم خب اوایل خوب یود 

ولی دیدم پوستم خشک و پوسته پوسته شده گذاشتم کنار. طول کشید تا برگرده به حالت اول. تازه پوست من خشک هم نبود

پی اچ پوست هم بهم میریزه کلا صابون ها برای صورت نناسب نیستن برای بدن هم نزنی بهتره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

ممنونم عزیزم💕اطلاعاتون مفید بود🦋🌱میتونم بپرسم بابت امضاتونبرای پوست که دماغ چرب جوش سرسیاه داره و ...

قربونت عزیزم❤️❤️

ماسک ذغال رو بزار کنار خودمم بزرگترین اشتباهم استفاده از اون بود که باعث شد وضعم بدتر بشه و صورتم سخت درمان بشه. 

لایه برداری حتما هفته ای یکبار انجام بدید با اسکراب صورت یا سرم لایه بردار ‌که سرسیاه ها هم درمان بشه 

سرم لانبنا هم خوبه تخلیه میکنه جوش های سیاه‌ رو

روتین اگه شوینده سیمپل به پوستتون ساخته ادامه بدید ولی اگه خواستین عوض کنید لافارر هم گزینه خوبیه .

ابرسان لورال عالیه 

ضد افتاب هم خیلی مهمه سیسپرسا و لافارر خوبن .

اگه ارایش میکنید حتما میسلار واتر بزنید بعد شوینده چون چربی لوازم آرایشی داخل منافذ میمونه و باعث جوش زیرپوستی و سرسیاه و منافذ باز میشه .

تونر و میسلار میتونید از گارنیر استفاده کنید یا لافارر

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

ممنونم عزیزم🤍

شامپو بدن بچع بهترین😍من ۱۰ ساله این شامپو میزنم خیلی خوبه 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
صابون تریاک برای جوش های سر سیاه

صابون تریاک پوست رو کدر میکنه

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
تحت هیچ شرایطییییی صابون به پوست نزنیدصابون سد دفاعی پوست رو خراب میکنه، فقط فوم و ژل شستشو

من تجربه خودم رو بخوام بگم همیشه صابون صورت استفاده کردم و تا الان که دارم با شما حرف میزنم هیچ مشکلی برای پوستم به وجود نیومده بازم نمیدونم شاید بعضی پوست ها حساس باشن و صابون صورت بهشون نسازه . پوست به پوست متفاوته ‌.