2777
2789
عنوان

چند بار سر بچه تون داد زدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 27 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخترم خودش یه دو قلوی پسره حداقل، بی نهایت حرکتی و سرتق و پرانرژی، بی نهایت

بخدا پسرا قشنگ مغز و روانت رو بفنا میدن

یه کلیپ فان بود میگفت ما دراصل باید پسرارو تو جنگل ببریم بزرگ کنیم نمیدونم چرا توخونه هستند😂😂😂

پسر من عین باباش گرماییه و تو خونه ۹۰ درصد مواقع ش.ورت پاچه دارپاشه یا شلوار و روی مبل و کابینت و صندلی و کمد و..هستش دقیقا حس تارزان دارم بهش😂😂🤣

منم دخترم ۵ سالشه، زیاد داد نزدیم سرش، نه من نه باباش،باباش که حتی یکبارم باصدای بلند باهاش حرف نزده ...

دقیقا برای ما هم همینه پدرش حتی یه بارم صداش یه کم بلند هم نشده باهاش

خب بی دفاع و کوچیکن خیلی بی انصافیه داد بزنیم

درسته بی دفاع هستن

طی ۱۸ سال با سه تا بچه واقعا گاهی ارم فنرش در میره

من یه دونه بچه داشتم به یاد ندارم حتی باهاش بلند حرف زده باشم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
درسته واقعاخداقوت

فدات عزیزم  

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

من مجردم ولی خواهرزاده م اکثرا اینجاست خیلی شر و زبون درازه گاهی سرش داد زدم اما بعدش مثل چی پشیمون شدم کلا احساس خشم خیلی بده هیچ حرف منطقی اونموقع نمیتونی بزنی بعدشم شدید عذاب وجدان میگیری ک بدتره

بخدا پسرا قشنگ مغز و روانت رو بفنا میدنیه کلیپ فان بود میگفت ما دراصل باید پسرارو تو جنگل ببریم بزرگ ...

این خود دختر منه

دقیقا با شو رت پاچه دار تو خونه می چرخه،با اینکه خونمون واقعا بخچاله ولی گرمشه کلا از بس که داره می دوعه و بالا میره و تقلا می کنه

موهاشو هم نه میذاره بشوریم نه شونه کنیم نه ببندیم🫠 اصلا تیپیکال دختر تو ذهنتون نیست دخترم 

بابای منم  بهش میگه تارزان 

بخدا پسرا قشنگ مغز و روانت رو بفنا میدنیه کلیپ فان بود میگفت ما دراصل باید پسرارو تو جنگل ببریم بزرگ ...

این خود دختر منه

دقیقا با شو رت پاچه دار تو خونه می چرخه،با اینکه خونمون واقعا بخچاله ولی گرمشه کلا از بس که داره می دوعه و بالا میره و تقلا می کنه

موهاشو هم نه میذاره بشوریم نه شونه کنیم نه ببندیم🫠 اصلا تیپیکال دختر تو ذهنتون نیست دخترم 

بابای منم  بهش میگه تارزان 

ما حداقل تا الان ۷،۸ بار اورژانس رفتیم انقدر که افتاده و بلا سرش اومده متاسفانه