2777
2789
عنوان

فیلر لب زدم

1081 بازدید | 47 پست

سلام خانوما فیلر لب زدم برای اولین بار . دوستش ندارم . لبای خودم رو بیشتر دوست داشتم . الان پشیمونم . به نظرتون لبام بعدا به فرم قبلی خودشون بر میگرده؟😢

کسایی که تجربه داشتین نظر بدید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگ ترمیم نرو خب 

بعضیا اینجوری دوست دارن 

ول من باهات موافقم زیبایی طبیعی خودم و بیشتر دوست دارم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

دیگ ترمیم نرو خب بعضیا اینجوری دوست دارن ول من باهات موافقم زیبایی طبیعی خودم و بیشتر دوست دارم

نه اصلا سمتش نمی‌رم دیگه . واقعا زیبایی طبیعی یه چیز دیگه هست . شش تومن دادم 

نه اصلا سمتش نمی‌رم دیگه . واقعا زیبایی طبیعی یه چیز دیگه هست . شش تومن دادم

اوه چقد زیاده هزینه هاش فدا سرت بابا

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه هفته دیگه برمیگرده به حالت اولمن که عاشق فیلر لبمدوبار زدم زود جذب میشه لعنتیچقدر شد هزینه اش و چ ...

تقریبا شیش تومن . یه سیاسی زدم . چهارده روز می‌گذره تقریبا . یکی از جاهای خوب رفتم ولی باز پشیمونم