2777
2789

من دو س روزه در پریودی دارم

اصن از کجا بفهمم زایمانم نزدیکه

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اب ریزش زیاد داشتی لکه بینیدرد میگیره ول میشه خودت متوجه میشی

آب ریزش ینی چجوری؟؟؟

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
بسلامتی دکتربرات سزارین زده یاطبیعی

مرسی گلم

طبیعی..

من درد پریود میپیچه تو کمرم و پاهام

ینی زایمانم نزدیکه؟

کیسه آب سوراخ میشه آب غیر طییعی ازت خارج میشه مثلا لباس زیرت خیلی خیس زیر پات که خوابی خیس شده

زیر دلم خیس نمیشه ولی لباس زیرم خیسه

مرسی گلمطبیعی..من درد پریود میپیچه تو کمرم و پاهامینی زایمانم نزدیکه؟

بله زایمانت نزدیکه گلم ولی تا دردت شدیدنشده نمیتونی زایمان کنی تندتند دستشویی نمیگیردت لکه بینی نداری دوش گرفتن به زایمان راحت خیلی کمک میکنه

بله زایمانت نزدیکه گلم ولی تا دردت شدیدنشده نمیتونی زایمان کنی تندتند دستشویی نمیگیردت لکه بینی ندار ...

لکه بینی ندارم

ولی چند روزه زیاد میرم دسشویی