minass مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 895 عنوان رشته برق صنعتی یا حسابداری 1297 بازدید | 16 پست کدوم خوبه ،برق صنعتی با دو نفر از دوستاش ،حسابداری بدون دوست ،،خودش نمیدونه کدوم ،،میگه فرق نمیکنه فقط زود تموم بشه مدرسه 1403/05/20 | 14:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11579 حسابداری بخاطر دوست این رشته چیه بری... من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
minass مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 895 رشته های نظری بهتر نیست ؟؟؟ بین این دو گیر کردم ،،بره مدرسه ای ک دوستش هست یا مدرسه ای ک دوستی نداره ،حسابداری اینده داره یا برق صنعتی
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11579 رشته های نظری بهتر نیست ؟؟؟ ن اصلااا من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
angelkiss عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 7205 نمیدونم خب هدایت تحصیلی چه رشته های آورده ؟اگه درسخونه رشته های نظری بفرستش تا به یه جایی برسه آخه این رشته ها آینده ی شغلی ندارن مخصوصا برا پسر
minass مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 895 حسابداری بخاطر دوست این رشته چیه بری... پس حسابداری خوبه ؟ ثبت نام کرده ،گفتم اگه برق صنعتی خوبه پروندش برداریم بره برق،
minass مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 895 خب هدایت تحصیلی چه رشته های آورده ؟اگه درسخونه رشته های نظری بفرستش تا به یه جایی برسه آخه این رشته ... انسانی با کاردانش اورده ،درسش خیلی خوب نیست ،بزور میخونه
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11579 پس حسابداری خوبه ؟ ثبت نام کرده ،گفتم اگه برق صنعتی خوبه پروندش برداریم بره برق، اها اگ پسره برق هم بد نیس ولی حسابداری آیندش عالیهبازم تحقیق کنین من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
angelkiss عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 7205 انسانی با کاردانش اورده ،درسش خیلی خوب نیست ،بزور میخونه خب درسخون نیست انسانی هم بره بی فایدس همون حسابداری بهتره
minass مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 895 اها اگ پسره برق هم بد نیس ولی حسابداری آیندش عالیهبازم تحقیق کنین برق صنعتی تموم بشه کجاها میتونه کار کنه ؟ حسابداری چی ؟
minass مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 895 اها اگ پسره برق هم بد نیس ولی حسابداری آیندش عالیهبازم تحقیق کنین برق خطرناک نیست ؟
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11579 خب درسخون نیست انسانی هم بره بی فایدس همون حسابداری بهتره چرا یه جوری میگی انگار نظری برا خرخوناس برا حسابداری چیز کمیه؟؟؟فعلا که نظریا همشون پشت کنکور و افسرده افتادن یع گوشه من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11579 برق صنعتی تموم بشه کجاها میتونه کار کنه ؟ حسابداری چی ؟ من راجب برق اطلاعات زیادی ندارم ولی خودم معدل بالای ۱۹ بودم اومدم حسابداری یه رشته ایه نه زیاد درسش آدمو خسته میکنه ن جوریه که اصلا درس نخونی من راضیماسمش روشه دیگه حسابدار میشه حسابداری بانک،شرکت ،کارخونه و... همه جا حسابدار لازم دارن من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..