2777
2789

دوستان کسی این مشکل وداشته ودرمان شده باشه. من واردسیکل آی وی اف شدم هردفه بخاطراین موضوع سیکلم کنسل شدچن تا دکتر رفتم نتونستن کاری انجام بدن یاب دکتردیگ ارجاع دادن ک اونام نتونستن نمیدونم دیگ پیش کدوم دکتربرم

سلام گلم خوبید

من هم میخوام آی وی اف کنم و به سختی باید هزینه‌ش رو جور کنیم فقط یکبار میتونم انجام بدم

میشه تجربیات تون در مورد دکترها و بیمارستانهایی ک بد بودن و نتیجه نگرفتی که اونجا نرم

و جایی ک خوب بوده و بیشتریا نتیجه گرفتن بگید

واقعا ازتون ممنون میشم🌺🌺🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم مشکلت رو خوندم.

ما درمان کردیم کسانی رو که مشکل شما رو داشتن و الان نی نیشون ۲ ساله هست.

پیام دادم بهت.

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت. امروز ۱ دی هست.پسرم ۳ تا دندون دیگه درآورده و خیلی بامزه تر شده😂بهش میگم بگو ماما میگه نه نه.میگم بگو بابا میگه نه نه.نمیدونم نه رو کی یادش داده؟😐🚶عوضش هر موقع خرابکاری میکنه میگه ماما😫امروز ۱۰/۲۳.پسرم واکسن ۱۸ ماهگیش رو زد.خیلی گریه کرد ولی خداروشکر پادرد نداره و راه میره.باورم نمیشه ۱ سال و نیم گذشته از اون روزای سخت...روزایی که بیمارستان بستری بودم و نمیدونستم چی قراره بشه بچه ام زنده میمونه یا نه.الهی هزارخداروشکر پادرد نداره و راه میره.باورم نمیشه ۱ سال و نیم گذشته از اون روزای سخت...روزایی که بیمارستان بستری بودم و نمیدونستم چی قراره بشه بچه ام زنده میمونه یا نه.الهی هزار مرتبه شکرت پسرم حالش خوبه.شب آخری که زایشگاه بودم ساعت ۱ شب پیتزا خوردم چون خیلییی دوست دارم😂بچه تکون نخورد و ساعت ۵ صبح سزارین اورژانسی شدم.الان پسرم عاشققق پیتزاهست🙂😂هروقت من ناراحت باشم میاد نگاهم میکنه و میخنده تا من بخندم.همش سعی میکنه ناراحتم نکنه.دیشب گوشواره تو گوشمو کشید خیلی درد اومد بلند گفتم پسر بد.هی میومد منت کشی که اخم نکنم😂😂خدایا من ازت ممنونم که منو لایق دونستی🩵🙏

سلام گلم تاپیکه تعطیل شد فداتشم من مرسی گلم 

ببین ابجی بخور حضرت مریم زدیم همه باهم خفه شدیم توخونه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

سلام گلم تاپیکه تعطیل شد فداتشم من مرسی گلم ببین ابجی بخور حضرت مریم زدیم همه باهم خفه شدیم توخونه

سلام واقعا پس امتحان کردی😢الهی بگردم انشاءالله خدا یراه بی درد سر سر رات قرارمیده ک جیگرگوشتم اذیت نشه وراحت درمان بشه ولذت ببری ازراه رفتنش هم پابودنش الهی آمین خدایابزرگیتوهمیشه نشون دادی بازم نشونمون بده ماروشرمنده مهربونیات کن.منم میخاستم واسه بیماری های خودم بگیرم ولی الان باحرفت ترسیدم

سلام واقعا پس امتحان کردی😢الهی بگردم انشاءالله خدا یراه بی درد سر سر رات قرارمیده ک جیگرگوشتم اذیت ...

من فدای دل مهربونت بشم انشاالله که به حق بزرگی خداوندمتعال حاجت روا بشی 

بااب این چیزا الکیه خواهر من هرکاری بگی کردم المان انگلیس 

پاکستان که میگن مهد مغزو اعصابه 

هرجا بگی رفتم هرکاری بگی کردم 

تا علم پیشرفت نکنه درست نمیشه 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

من فدای دل مهربونت بشم انشاالله که به حق بزرگی خداوندمتعال حاجت روا بشی بااب این چیزا الکیه خواهر من ...

خدانکنه ❤️💚ممنون ازدعای قشنگت خواهرخوبم من قسمتم نشده بچه داربشم ولی بچه های خواهروبرادارم بچه های منن میفهممت انشاءالله راه درمانش پیدامیشه انشاءالله آقاامام زمان دورش بگردم خودش شفاعتش میکنه وگل پسرت تورکاب آقاجان میشه بخدا اعتماد کن انشالله همه چی درست میشه عزیزدلم منم اگ اطلاعاتی بدست آوردم واسه درمان حتمابهت خبرمیدم

خدانکنه ❤️💚ممنون ازدعای قشنگت خواهرخوبم من قسمتم نشده بچه داربشم ولی بچه های خواهروبرادارم بچه های ...

انشالله که به حق بزرگی خداوندمتعال دامنت سبز شه به زودی 

انشالله چند قلو بیاری اصلا وقت نکنی سرتو بخارونی عشقم 

توام توکلت به خدا باشه

از خدا یه اشارست

خدا بچه های خواهر برادرتو حفط کنه زیر سایه اقا امام زمان باشن انشالله 

من فدای قلب پاکت بشم خدا به دلت نگاه کنه انشالله

انشالله که به حق بزرگی خداوندمتعال دامنت سبز شه به زودی انشالله چند قلو بیاری اصلا وقت نکنی سرتو بخا ...

دورت بگردم مهربون بانو انشاءالله دعاهای خیری ک کردی هزاربرابرش بخودت برگرده سپردم ب بزرگیش اگ صلاحمه بهم ببخشه الهی سایه پرمهرت بالاسربچه نازتووهمسرت باشه لبات همیشه خندون وتنت سلامت باشه خداروشکرتومجازی انقد دوستای خوب دارم ک دلم قرصه ب دعاهاشون بهترینانصیب قلب پرمهرومهربونت بشه الهی آمین اگ کاری داشتی بهم بگودریغ نمیکنم اگ ازپسش بربیام

دورت بگردم مهربون بانو انشاءالله دعاهای خیری ک کردی هزاربرابرش بخودت برگرده سپردم ب بزرگیش اگ صلاحمه ...

تو عشق منی بخدا انگار باهات چندین ساله دوستم فدات شم

خیلی حس خوبی ازت گرفتم ممنونم که انقد دلت پاک و صافه خواهرجون 🫂🫂🫂❤️❤️❤️❤️😭😭😭

تو عشق منی بخدا انگار باهات چندین ساله دوستم فدات شمخیلی حس خوبی ازت گرفتم ممنونم که انقد دلت پاک و ...

قربونت برم خیلی خیلی لطف داری نازنینم منم حس خوب ازت گرفتم مامان مهربون❤️❤️❤️‍🔥❤️‍🔥😘😘ماها همه خواهریم نبایدک خونی باشیم واسه ی وطنینم بایدهمودوسداشته باشیم مخصوصا تواین اوضاع احوال ک همه تحت فشارن همه مشکلات داریم حتی بای جمله خوب هوای هموداشته باشیم من همه رودوستدارم برای همه آرزوی خوشبختیو آرامش میکنم انشالله روزای خوب ب زودی میرسه واسه همه الهي آمین 

قربونت برم خیلی خیلی لطف داری نازنینم منم حس خوب ازت گرفتم مامان مهربون❤️❤️❤️‍🔥❤️‍🔥😘😘ماها همه خو ...

خدا شاهده منم همه رو دوست دارم برا همه دعا خیر میکنم 

چقد پاکی 🫂🫂🫂🫂🫂❤️❤️❤️❤️ 

فدای دل پاکت بشم

خدا شاهده منم همه رو دوست دارم برا همه دعا خیر میکنم چقد پاکی 🫂🫂🫂🫂🫂❤️❤️❤️❤️ فدای دل پاکت بشم

فدای تو گلم معلومه ازحرفات ک مهربونو خیرخواه همه هستی عزیزدلم انشاءالله جواب این همه محبتاتو میگیری خداجوری برات جبران میکنه ک ازخوشحالی ندونی چیکارکنی

فدای تو گلم معلومه ازحرفات ک مهربونو خیرخواه همه هستی عزیزدلم انشاءالله جواب این همه محبتاتو میگیری ...

انشالله خدا از دهنت بشنوه آبجی قشنگمممممممم 

انشالله توام بیای بگی مامان شدم 

گرچه من شاید نتونم هیچوقت بیام بگم آریوان خوب شده چون پذیرفتم دیگه 

ولی انشاالله تو زود زود بیای بهم بگی