2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایی بکنید

125 بازدید | 5 پست

دوستان من 13قاعدگی بعدازظهر امپول اچ سی جی رو زدم روز 14نتونستم اقدام کنم بعد 15ام صبح اقدام داشتم حالا بنظرتون امروز که روز16ام اقدام کنم یا نه کیت صبح زدم دوخط پررنگه یعنی هنوز تخمک گذاری تموم نشده??

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

تا روز بیست قاعدگی یک روز در میان اقدام داشته باشید.۳۶ ساعت بعد از تزریق آمپول تخمک آزاد میشه دیگه ن ...

برای تعیین جنسیت رفتم برام مهمه نزدیک تخمک گذاریم باشه بنظرتون امشب رو اقدام کنم ???یا دیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اقدام کن حتما.برا پسر میخوای؟

اره .مرسی گلم لطف کردی جواب دادی پس امشب رو هم اقدام میکنم من دیشب درد شدید داشتم شکمم سفت شده بود فک کنم دیشب تخمک گذاری انجام شد

معمولا بعد اچ‌ سی جی ،از همون شب به مدت ۳ شب پشت سر هم نزدیکی داشته باشی 

خب اچ سی جی کیتتو همیشه مثبت نشون میده 

وبعد سه شب یه شب درمیون تا ۲۶ پری نزدیکی کنی

خدا جونی مرسی که منو به آرزوم رسوندی حالامیشه دوست جونیامم زیاد منتطر نذاری 🙇🙇🙇🙇