2777
2789
عنوان

طلاق دوراهی بد نمیدونم چیکار کنم

437 بازدید | 36 پست

میترسم پشیمون بشم  تایپیک قبل هم هست تو خونه مثل یک برده و زندانی زندگی میکنم شوهرم شکاک شدیده دکتر هم بردم گفت باید دارو استفاده کنه دارو هم نمیخوره دیشب خواهراش پرش کردن که هرجا میخواد زنت بره دختر خونه برات میگیریم رو چشماشون میزارند ک این حرفا اینم شیر شد سه شنبه وقت روان پزشک داریم واسه دفعه سوم گفت نمیام تو میخوای منو روانی کنی چند وقته خون بالا میارم و همه بدنم انگار قارچ گرفته خارش داشت امروز خواهرم با دعوا با شوهرم بردم دکتر دکتر گفت همه اش از اعصابم دارو بهت میدم ولی مغزت رو درست کن چیکار کنم موندم ۲۶ سالمه خسته شدم برم یا بمونم استخاره گرفتم بد اومده 

دختر خوب 

میخواستم بگم تاپیک اخرم چنل فال.م هست بیا برات یه چی بگیرم

ولی من حلال خورم

با این شوهری ک تو میگی

فرار کنی بری به نفعته

مریض هم هست توی دادگاه مشخص میشه

موندی ک برات چیکار کنه

تپه قهوه ایی بسازه در زندگیت دختر !!!!!

سنی نداری

خدایا مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان 🕯

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من یه مدت برو خونه پدرت شاید پشیمون بشه از رفتارش  خودتم از یه مشاور کمک بگیر بهتر از اینجا می‌تونه راهنماییت کنه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

الان تاپیک قبلی تو دیدم فقط جونتو بردارو فرار کن  این دیگه کیه 

دو روز دیگه پا به سن گذاشتی هیچی برات نمی‌مونه سلامتیت از همه چیز مهمتر  قدرشو بدون آخه شوهر داشتن به چه قیمتی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
دختر خوب میخواستم بگم تاپیک اخرم چنل فال.م هست بیا برات یه چی بگیرمولی من حلال خورمبا این شوهری ک تو ...

تو زندگیم چی میبینی میترسم برم بدبخت تر بشم گیر یک معتاد بیفتم یا یکی بدتر

الان تاپیک قبلی تو دیدم فقط جونتو بردارو فرار کن این دیگه کیه دو روز دیگه پا به سن گذاشتی هیچی برات ...

الان خیلی مریضی گرفتم‌فقط هم میگن از اعصابم هرروز خون بالا میارم چهارماهه یک لقمه غذا با لذت نخوردم ولی خانوادم پشت اینن میگن کار داره خونه داره بسه چی میخوای نمیبینن که هرروز با حرفاش دارم غذابدمیکشم 

الان خیلی مریضی گرفتم‌فقط هم میگن از اعصابم هرروز خون بالا میارم چهارماهه یک لقمه غذا با لذت نخوردم ...

اگه میتونی همراه پدر یا مادرت  برو پیش یه مشاور شاید  این جوری بهتر راضی بشن

به نظر من یه مدت برو خونه پدرت شاید پشیمون بشه از رفتارش خودتم از یه مشاور کمک بگیر بهتر از اینجا م ...

بابام خانوادم میگن گیرم طلاق گرفتی گیر یک بدتر افتادی و این حرفا بخت بخت اول نشد دیگه نیست همینکه کار داره خونه داره بسه ولی نمیبینن زجر منو مشاور هم بردم میگن این آقا زن رو یک برده میبینه که فقط غذا و لباس میخواد

اگه میتونی همراه پدر یا مادرت برو پیش یه مشاور شاید این جوری بهتر راضی بشن

صدا مشاور رو براشون ظبط کردم بردم گفتن باشه برگرد ولی خودن میدونی دوروز دیگه گیر بدتر افتادی نگی چرا نگفتید که طلاق نگیرم

تو زندگیم چی میبینی میترسم برم بدبخت تر بشم گیر یک معتاد بیفتم یا یکی بدتر

دوست خوبم

مگه خدا عقل به ما نداده

چرا بری گیر یه معتاد بیوفتی؟؟

شاید گیر یه ادم حسابی افتادی

گیر یه با اخلاق با شرف ادم سالم !!

مگه خدا دور از جون مغز و عقل رو ازت گرفته 

ک بعد طلاق

زرتی اولین کسی ک دیدی باهاش ازدواج کنی اونم معتاد و دیوونه باشه

تو چنلم حتما جوین بده داخل تلگرامه

قرعه کشی ف‌ال میکنیم هفته بعد

امروزم اخرین روز تخفیفه