2777
2789

فهمیدم بستگی دارم ( سال ۱۴۰۰ ؛؛؛ تا قبلش فکر میکردم بختم بازه خودم انتخاب نمیشم و اینا تا اینکه دست زنداداشم قطعی قطعی واسم رو شد  { یعنی به عنوان مشتری خریدار و  گیرنده ی جادو } 

بستگی در بخت که باعث بستگی در ازدواجم شده و همینطور چون یستگی دارم باعس بستگی در راه های رزق و روزی و ازدواج و سلامتی و شانس و اقبال شده و بدبختم کرده 

از اون طرف چند ماه پیش ( این یکی مهم تره ) اتفاقی ارتعاش نام رو تو گوگل دیدم بخش تصاویر بعد رسیدم به برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام ( زدم روش ارجاع داد به برنامه ی بازار از اونجا نصبش کردم {{ یه برنامه ی زمینه صورتی یه نوزاد که بادکنک دستشه + یه برنامه ی علم اسامی = هر دو برنامه عیناً مثل همن }} 

قسمت دوم اون برنامه : بررسی ارتعاش اسم ( اسم شخص و والدین رو وارد میکنی تا ببینی اسم شخص در چه دسته ای هست بهترین اسم اسمیه که در دسته ی اشرافی باشی که بهترینش اشرافی عالی هست ( البته اشرافی ، معمولی هم خوبه ) بدترین اسم اسمیه که در دسته ی حادثه ساز باشه که بدترینش حادثه ساز عالی است ( البته حادثه ساز معمولی و حادثه ساز متضرر هم بد هستن ) 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دسته ها ( ۱۲ دسته ) 

هر اسمی که برای فرزندتان انتخاب میکنید ۱۲ سرنوشت متفاوت برای او رقم میخورد ( و این اسم شخص است که طبقه ی اجتماعی رو تعیین میکند مثلا اسم شخصی در دسته ی اشرافی ، طبقه ی عالی ، خوش قدم هست ( خنثی قدم هم شد اسکالی نداره ) ( اسرافی ، معمولی هم خوبه )  و از در و دیوار واسش پول میباره رزق خوبی دارن خوش شانس هم هستن و طبیعتاً این ثروت به ارث برها هم میرسد ( ولی اگه اون وارث اسمش در دسته ی اشرافی ، طبقه ی عالی و یا معمولی باشه پول رو پول می یاد 

ولی اگه اون وارث اسمش در دسته ی حادثه ساز باشه که بدترینش حادثه ساز عالی است از کفش میره 

این ۱۲ تا دسته ( اسم شخص و مادرش ) 

برای درآوردنِ پاقدمِ نام : خوش قدم یا خنثی قدم یا بد قدم = اسم شخص و پدرش 

مثلا دسته ی اشرافی ، طبقه ی عالی ، خوش قدم = بهترین طبقه از بهترین دسته است 

مثلا دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی عالی ، بد قدم = بدترین طبقه از بدترین دسته است 

در اون ۲ تا برنامه ( برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام و یا برنامه ی علم اسامی = قسمت دوم اون برنامه : بررسی ارتعاش اسم = اون ۳ تا اسامی که میخوای وارد کنی ؛ ملاک اسم مستعار هست (( آنطور که صدا می زنند { یعنی آنطور که صدا می دهد } نه آنطور که نوشته میشود = چه در شناسنامه آمده باشد چه نیامده باشد )) 

مثلا الهه صدای الاهه میده اما ه آخر صدای ه نمیده بلکه 

صدای   ِ  میده پس الاهه میشه الاهِ ( جای الهه الاه را وارد میکنیم ) ، فریده میشه فریدِ ( فرید را وارد میکنیم ) ، سمانه میشه سمانِ ( سمان را وارد میکنیم ) ، کاوه میشه کاوِ ( کاو را وارد میکنیم ) ،،،،، آسیه میشه آسی یِ ( آسیی را وارد میکنیم ) ، حانیه میشه هانی یِ ( هانیی را وارد میکنیم ) ، هانیه میشه هانی یِ ( هانیی را وارد میکنیم ) ،

گچپژ حذفه حساب نیست مثلا پری میشه ری ، پژمان میشه مان ، مژگان میشه مان ، گلاب میشه لاب ، گلچهره میشه لهره ( اما در این برنامه ه آخر تلفظ نمیشه پس لهره میشه لهر ) ، پریسا میشه ریسا و ...‌ ( البته خود برنامه هم گچپژ رو ۰ میزنه اما در گوگل برای گچپژ اعدادی را قرار داده که غلطه و در همه ی محاسبات غلط در میاد ، همچنین در سایت آزمون مزاج اختری هم جای گچپژ کجبز میزاره که غلطه و در همه ی محاسبات غلط در میاد پس گچپژ حذف بشه درست تره ،،،، 

در مبان غیر عرب زبانان ض ذ ظ همون ز تلفظ میشه مثلا کاظم میشه کازم ، ابوالفضل میشه ابلفزل ، ع الف تلفظ میشه علی میشه الی ، عالیه میشه آلی یِ ( جای عالیه آلیی را وارد میکنیم ) ، ح همون ه تلفظ میشه محمد میشه مهمد حمید میشه همید حسن میشه هسن حسین میشه هسین ، غ ق تلفظ میشه غلام ارغوان میشه ارقوان ، ط ت تلفظ میشه فاطمه میشه فاتمِ ( جای فاطمه فاتم را وارد میکنیم ) ، طاهر میشه تاهر ، مطهره میشه متهر ، طاهره میشه تاهر ، طوبی میشه توبا ، ث ص صدای س میده مثلا ثریا میشه سری یا ، ثمین میشه سمین ، صبا میشه سبا ، ثنا میشه سنا ، صالح میشه ساله ( سالِ نه ها س ا ل ه ) ، رقیه میشه رقی

در میان ترک زبانان میان خودشان مثلا به رباب میگن روباب ( اگه اکثرا روباب میگن روباب را وارد میکنیم ) ، به حسین میگن حوسِن ( اما در اینجا هوسن را وارد میکنیم ) ، به رقیه میگن روقَّیَّ ( جای رقیه روقی را وارد میکنیم ) 

ارتعاش نام کاملا دروغه من اصلا قبول ندارم ،اون چیزی که برای اسم من هست کاملااااا مخالف واقعیته پس ز ...

در پست قبلی اون اسامی که میخوای وارد کنی تفاسیری داره یعنی این که گفتم تطبیق بده بیین کدوم به واقعیت نزدیکتره ) 

اینم یادم رفت اسامی که به ی آخر منتهی میشه ی را الف میگذاریم مثلا عیسی میشه ایسا ( در سایر سایتها که ملاک اسم شناسنامه ای هست عیسی میشه عیسا ( ولی در این برنامه عیسا میشه ایسا ) ، موسی میشه موسا ، طوبی میشه توبا ، مصطفی میشه مستفا ، مجتبی میشه مجتبا ، کبری میشه کبرا ، صغری میشه سقرا ( در سایر سایتها صغری میشه صغرا 

با این فرمولی که شما گفتید انجام دادم درست شد اما بازم یه چیزیش اشتباه بود یعنی زده بود بد قدم که اصلا این طوری نیست من خیلی خوش قدم و خوش شناسم در کل فکر کنم یه چیز کلی هست اگر اینطوری ببینم شاید درست باشه

قبول ندارم.همه چیز به اسم طرف بستگی داره.کسی میشناسم اسمش گداعلی بود ولی رفت تهران کار یادگرفت پیشرفت کرد.بهترین مغازه خونه رو داشت وضع مللیش توپ

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
سال ۲۰۲۴ هستیم🤦🏻‍♀️

ربطی نداره 

اسم اسمِ ( و با ابجد کبیر محاسبه میکنن ) 

تو برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام : بر اساس کتاب سر المستتر شیخ بهایی اقتباس شده 

در گوگل میتونی بنویسی : شگفتی های حروف ابجد ( منظور ابجد کبیر هست و یکی از علما میگفت کل کائنات حول محور حروف ابجد میچرخه )  الله اعلم 

حروف ابجد همون ۲۸ حرف عربی هست و توش گچپژ نداره پس گچپژ حذفه حساب نیست و الفبای عربی از الفبای فینیقی برگرفته شده و اونام به ابجد معتقد بودن ، ژتپنی های و چینی های باستان هم همینطور 

جدیدا هم مطالب و چیزهای گسترده تری از ابجد کشف کردن