2777
2789

دیشب اومده بودن که راجب تاریخ عقد حرف بزنیم ،یهو همسرم برگشت گفت به شاگردات چقدر پول میدی؟بابام گفت بستگی داره من دو تا دارم ۵/۷ تومن اینجا اینجوریه بعد بابام رفت تو باغ بودیم برگشته به پدر شوهرم گفت چیزی بهشون نمیده ددر شوهرم گفت خوبه اخه اینجا شهرستانه مثل تهران نیست که

یا یه جوری نشون داد که تمام پدر منو ضعیف نشون داد اصلا خیلی بدم اومد 

مادر شوهرم برگشته بم میگه تو یه کت و شروال میپوشی دیگه 

آقا شاید من بخوام ماکسی بپوشم به تو چه 

چند بار گفت یا میگفت تو خودت خوشگلی ارایش میخوای چیکار موهاتم دم اسبی میبندی دیگ

اصلا رو نده

بعدا پشمون میشی

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه از بالا به پایین دارن؟

حساسیت نشون نده ولی حواس جمع باش

کار خودتو کن و ببین عکس العملا چیه ولی تو بوق نکن.

همیشه در مورد پدرت و خانواده با احترام صحبت کن.

سعی کن موقعیت اجتماعیت رو بالا بکشی

شروط ضمن عقد رو هم محکمتر بگیر

توام بخند بگو به شما ربطی نداره دیگه😐😂

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤