2777
2789

عادت دارم‌به بدگویی کردن حتی بد گفتن از خانوادم یا مامانم

نمیدونم چرا جوگیر میشم همه جرتو‌پرتی میگم و بد میگم از همه😔😭

بعدش عذاب وجدان می گیرم

تو رو خدا بگید چجوری خودمو کنترل کنم

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

اصطلاحا راه باندسازی و ایجاد پل ارتباطت با دیگران پیش کشیدن بحث بقیه و بدگویی کردنشونه. 

سعی کن بجاش با پادکست و کتاب و دانستنی خوندن بیس علمی و اطلاعات عمومی تو قوی کنی که موقع حرف زدن یه چیز یادگرفتنی بگی برای سر بحثو باز کردن بجای زندگی مردم

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.

کنترل خودتو ب دست بگیر 

یا شیطان باش یا فرشته 

یا وقتی بد گویی کردی برات مهم نباشه و به خودت قدرت بده 

یا بد گویی دشمنت رو هم نکن 

اینکه شیطان باشی یا ن ب خودت بستگی داره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصطلاحا راه باندسازی و ایجاد پل ارتباطت با دیگران پیش کشیدن بحث بقیه و بدگویی کردنشونه. سعی کن بجاش ...

نه من شروع نمی‌کنم ولی اگر‌اونا یچی‌بگن منم همراهی می کنم مامانم میگه بچه هم که بودی هرکار من می کردم میذاشتی کف دست مامان بزرگت😑

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

یه جایی خوندم نوشته بود اگه غیبت کسی دیگه رو بکنید اون دنیا باید مثلا به اندازه دوسال از اعمالتون رو ببخشید به کسی که غیبتش رو کردید تا ببخشتتون 

همین دلیله خوبیه برای ترک این کار نه ؟

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
کنترل خودتو ب دست بگیر یا شیطان باش یا فرشته یا وقتی بد گویی کردی برات مهم نباشه و به خودت قدرت بده ...

حتی بدگویی خانواده خودمم می کنم

اصلا خودخواسته نبست

یهو به خندم میام می بینم وای خدا چقدر چرتو پرت گفتم

نه من شروع نمی‌کنم ولی اگر‌اونا یچی‌بگن منم همراهی می کنم مامانم میگه بچه هم که بودی هرکار من می کرد ...

شروع کننده هم نباشی راه باندسازیت اینه.

سعی کن بی تفاوت باشی و سکوت کنی یکی پشت یکی حرف زد نه تایید کنی نه نفی. انقدر حرف برای زدن هست.

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
یه جایی خوندم نوشته بود اگه غیبت کسی دیگه رو بکنید اون دنیا باید مثلا به اندازه دوسال از اعمالتون رو ...

متاسفانه اون لحظه اصلا متوجه نمیشم

جالبه بخاطر عذاب وجدانش میام‌به طرف میگم و حلالیت هم می خوام😔😑

وقتی خواستی در مورد کسی بد بگی صلوات بفرست

امیدوارم یادم بمونه☹️

شروع کننده هم نباشی راه باندسازیت اینه.سعی کن بی تفاوت باشی و سکوت کنی یکی پشت یکی حرف زد نه تایید ک ...

امیدوارم بتونم کنترلش کنم هعی