2777
2789
عنوان

هزینه فریز تخمک

897 بازدید | 8 پست

سلام

کسی اخیرا اینجا تخمک‌هاشو فریز کرده؟ میشه بگید هزینه‌اش از دکتر و دارو پانکچر و کلا همه چی چقدر شد؟

و اینکه هزینه نگهداری تخمک‌ها به چه صورت هست؟

ممنونم

آخر بدمَد صبح امید از شب من... ——> بعد از چند سال اومدم بگم که بالاخره دمید! جوری که هیچوقت فکرشو نمیکردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید یعنی چی؟ یعنی تخمک رو از بدن درمیارن تو آزمایشگاه نگه میدارن؟

اره برا اوناییه که احتمال میدن بعدا نتونن بچه بیارن حالا یا به خاطر سن یا مثلا رحمشون مشکل پیدا میکنه یا بیمارای بنده خدای سرطانی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ویزیت دکتر و سونو واژینال هر مراجعه حدودا 700

دارو بسته به دوز دارو بین دو سه تومن تا شش هفت تومن 

عمل پانکچر حدودا ده تومن 

هزینه فریز حدودا دو تا سه تومن 

هزینه هر بار انتقال حدودا چهار تومن 

هزینه هارو حدودی گفتم تو مراکز مختلف با بیمه های مختلف هم متفاوت هستش 

هزینه هایی که گفتم مراکز دولتی بدون بیمه بود 

ویزیت دکتر و سونو واژینال هر مراجعه حدودا 700دارو بسته به دوز دارو بین دو سه تومن تا شش هفت تومن عمل ...

ممنون عزیزم

سالی ۲-۳ تومن هزینه نگهداری تخمکا؟

آیا فرآیند خیلی سختی بود براتون؟ از لحاظ فیزیکی و روانی؟

آخر بدمَد صبح امید از شب من... ——> بعد از چند سال اومدم بگم که بالاخره دمید! جوری که هیچوقت فکرشو نمیکردم
ممنون عزیزمسالی ۲-۳ تومن هزینه نگهداری تخمکا؟آیا فرآیند خیلی سختی بود براتون؟ از لحاظ فیزیکی و روانی ...

بله هزینه فریز سالیانه هست 

به لحاظ جسمی نه قابل تحمل هستش اما بلحاظ روحی با هر بار شکست میشه گفت ادم مچاله میشه 

روحیه قوی و حمایت همسر خیلی کمک کننده ست

برای یه دوره ای وی اف با دو سه مرحله انتقال حدودا چهل تومن هزینه باید کنار گذاشت 

هزینه ازمایشات عکس رنگی سونو سینه مراجعات دکتر تقویتی ها دارو اتاق عمل  فریز انتقال و.....