2777
2789
عنوان

زنیکه سوگند محجوبی نصفجی هرکجا هستی خدا بزنه به کمرت

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 48 پست
یعنی چی؟ 😐

پولمو خورد گفتم ایشااع پول دوا دکتر بدی .اون سالم همچنان در حال گند زدن و من بیچاره مریض شدم یک سال کارم شده خرج کردن .

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
تو روبیکا بهم پیام داد برات تبلیغ میکنم و فلان منم اعتماد کردم یه تومن زدم براش🤦🏻‍♀️

خدا لعنت کنه این روبیکارو .قشنگ دزد بازاره

طرف با ۵ هزار عضو تو کانال لباس داره از ملت کلاهبرداری میکنه

روبیکا هم اصلا گردن نمیگیره

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا چجوری

برو دفتر خدمات قضایی. به عریضه نویس بگو برات مینویسه، اینجا عریضه نویس ها نهایتش صد تومن میگیرن. همین که ابلاغیه براش بره، نیفته به دست و پات. البته باید شماره ای یا حداقل اسمی ازش داشته باشی. 

از طریق فتا هم میتونی شکایت کنی ولی اونو بلد نیستم

نفرین نه باید فقط بگی خدایا به خودت واگذارش میکنم

باور کن از اون آنروز کسی رو نفرین نمیکنم ترسیدم 😐ول کنی نازم میدم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

آخه چرا اعتماد میکنی، من گوشی برنده شده بودم تازه بهم زنگ میزدن فقط آدرس میخاستن تا گوشی رو بفرستن آدرس نمیدادم، چقدر هم پیگیر بودن بنده های خدا تا منو راضی کنم آدرس بدم فقط

چی یادش میدی؟ فحش و آبرو بردن خودش جرمه

این آبرو بردن نیس 

این اطلاع رسانیه از اینکه بقیه پولشونو ندن این یارو بخوره یه آبم روش 

الان ما میفهمیم که به یه همچین فردی تبلیغ ندیم

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)

کاملا درکت میکنم ،منم یه هفته پیش واسه پیج مریم ملکان که ۲۶ کا هم فالور داره ۵۵ هزار زدم که از کنجکاوی بگه جنسیت نی نیم چیه ،تا قبل واریز انلاین میشد تا واریز کردم گفت ممنونم یه سوال پرسید بعد دیگه افلاین شد الان یک هفتست جواب نداده ...

با یه پیج دیگه بهش پیام دادم سریع انلاین شد شماره کارت داد پیجش زنیکه حروم خور تو اینستا

@tayin_jensiat25 

روزی از ۱۰۰ نفر ۵۵ بگیره  ماهی میشه ۱۶۵ میلیون 

خودشم تو انواع پیجا داره خودشو تبلیغ میکنه

یعنی پول گرفته تبلیغ نکرده یا ‌کار دیگه ای کرده؟

اره ی تومن گرفت برام جذب بیارع اصلا جوابمو نمیده حالا ک پولشو دادم قبل اینک پول بدم همش عزیزم مزیزم میکرد زود سین میزد ولی حالا... 

یعنی پول گرفته تبلیغ نکرده یا ‌کار دیگه ای کرده؟

اره ی تومن گرفت برام جذب بیارع اصلا جوابمو نمیده حالا ک پولشو دادم قبل اینک پول بدم همش عزیزم مزیزم میکرد زود سین میزد ولی حالا... 

شمارشو ندارم فقط ایدی روبیکاشو دارم

اسم و فامیلش رو هم نمیدونی؟؟ میخوای با یه آیدی دیگه بهش پیام بده، گولش بزن، قشنگ ازش اطلاعات بگیر. حداقل یه شماره تلفن. 

اگه مبلغ زیادی ازت برده، ارزشش رو داره از طریق فتا شکایت کنی، اونو فکر کنم باید از طریق کلانتری اقدام کنی