2777
2789
عنوان

قانون جذب⁉️⁉️✨️✨️

68 بازدید | 5 پست

میگم این کائناتم چیز عجیبیه دقت کردید راجع اکثر موضوعاتی که تو طول روز بهشون فکر میکنیم بیشتر میبینم اطرافمون ؟ نمیدونم بخاطر چیه همون جذبه یا واقعا توجه ما نسبت به قبل بیشتر میشه

کلی ازین مثالا هر روز خدا پیش میاد 😐

نمیدونم جذب کردن خواسته ها چرا انقدر سخته پس😅

نظر شما راجع جذب کردن چیه ؟

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

من مرگ خودم هر روز مرور میکنم زنده ام

آخه یکم پیچیده تر ازاین حرفهاست 

🙂

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم واقعا این چیرا بیشتر میشن

یا همیشه هستن ولی چون مهم نیست برامون دقت نمیکنیم و وقتی یه مسئله ای درگیرمون میکنه، زوم میشیم روش

ولی آره به طرز ترسناکی همینطوریه

نمیدونم واقعا این چیرا بیشتر میشنیا همیشه هستن ولی چون مهم نیست برامون دقت نمیکنیم و وقتی یه مسئله ا ...

منم از مطالبی که دارم به نتیجه ای نرسیدم هنوز

فقط مثال هاش رو میدونم 

مثلا این یه مثاله ولی من از اطرافیان هم پرسیدم گفتن همینطور بوده ... 

یکی میگفت یه مدل ماشینی مدنظرش بوده هرچقدرگشتن پیدا نمیکرده بعد اینکه پیدا میکنه و میخرتش ازونوقت خیابون پر میشه از اون مدل 

مغز آدم چیز عجیبیه واقعاا

منم از مطالبی که دارم به نتیجه ای نرسیدم هنوزفقط مثال هاش رو میدونم مثلا این یه مثاله ولی من از اطرا ...

وای😂

دقیقا این برام همین چند هفته پیش اتفاق افتاد

یه مدل ماشین ما میخواستیم تا قبل خرید هر چقدر نگاه میکردیم ازش نمیدیم تو خیابون که ببینیم از نزدیک چه ریختیه

همینکه گرفتیم تو هر خیابون ۲ تا ازش میومد جلو چشممون