shevaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 3265 عنوان بینی بعد عمل چند درصد تغییر میکنه بنظرتون تا این حد خوبه 199 بازدید | 20 پست شیش ماهه عمل کردم الان عکس میزارم فقط لطفا نگید کدوم بعد عمله کدوم قبل 😂حس میکنم تغییر نکردم و نوکش افتاده ست هنوز شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمیخواد مصرف کنم 👀🐣 1403/05/20 | 00:08 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طلایی_متمایل_بنفش عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 30944 لایکوم کو از ما هیچچیز باقی نمیماند جز خاطراتی که در آن دلیلِ حالِ خوبِ کسی بودهایم .
shevaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 3265 لطفاً فقط نگاه نکنید نظر هم بدین برام مهمه خواهش میکنم 🥺🥺❤️ شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمیخواد مصرف کنم 👀🐣
shevaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 3265 بذار لطفاً نظر بدین شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمیخواد مصرف کنم 👀🐣
shevaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 3265 لایکوم کو لطفاً نظر بدین عزیزم شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمیخواد مصرف کنم 👀🐣
_crony_ عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 2692 خیلی خوب شده چونه رو هم عمل کردین یا ژل زدین؟ خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
طلایی_متمایل_بنفش عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 30944 بنظر من ک عالیهولی بازم کوچیک میشه از ما هیچچیز باقی نمیماند جز خاطراتی که در آن دلیلِ حالِ خوبِ کسی بودهایم .
shevaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 3265 به نظر میرسه تنها کاری که کرده یه کم نوکش برده بالا همین خودمم طبیعی میخواستم ولی دیگه نه در این حد شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمیخواد مصرف کنم 👀🐣
طلایی_متمایل_بنفش عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 30944 خودمم طبیعی میخواستم ولی دیگه نه در این حد ن ن ن عالیه باور کنکاش منمطبیعی عمل میکرد از ما هیچچیز باقی نمیماند جز خاطراتی که در آن دلیلِ حالِ خوبِ کسی بودهایم .
shevaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 3265 خیلی خوب شده چونه رو هم عمل کردین یا ژل زدین؟ یه سیسی ژل زدم و البته پنج شیش کیلو هم کاهش وزن داشتم غبغبم رفت شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمیخواد مصرف کنم 👀🐣
دلوین10 عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 12908 خودمم طبیعی میخواستم ولی دیگه نه در این حد تا یکسال صبر کن بازم تغییرات داری
shevaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 3265 بنظر من ک عالیهولی بازم کوچیک میشه بله خود دکتر هم گفت باید چند بار کورتون بزنه برام تا ورمش کامل بره شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمیخواد مصرف کنم 👀🐣
طلایی_متمایل_بنفش عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 30944 بله خود دکتر هم گفت باید چند بار کورتون بزنه برام تا ورمش کامل بره اره نگران نباش صد در صد کوچیک تر میشه از ما هیچچیز باقی نمیماند جز خاطراتی که در آن دلیلِ حالِ خوبِ کسی بودهایم .