2777
2789

پارک بودم غروب.ی خانومی اومد کنارم نشست با دختر ۳ساله اش ک عقب مونده ذهنی بود..ی لباس خیلی داغونم تن بچه کرده بود و بیخیال ازش فرستاده بود سرسره بازی ک خیلیم ازما فاصله داشت ...سر حرف باز شد گفت ۳ بار باردار شدم هر ۳تاش سقط شد .سراخری دکتر منع کرد بارداری رو و گفت میمری اینسری ..چون سر بارداری هام قند و فشار و ناراحتی قلبی داشتم خیلی بهم سخت گذشت...خلاصه میگفت اهمیت ندادیم و دوباره باردار شدم و رفتم دکتر دیگه ..تو بارداری گفتن بچه ات قلبش مشکل داره و ممکنه ناقص بدنیا بیاد پزشکم بهم گفت باید سقط کنی...منم چندتا دکار رفتم همه گفتن سقط کن..ولی من و شوهرم گوش ندادیم و نذر کردیم ک سالم باشه و...ماه هفتمم کیسه ابم پاره شد و دخترم بدنیا اومد..قلبش مشکل داشت دکترا گفتن باید عمل کنیم...اما ما عمل نکردیم شوهرم میگه کل کن یا میمونه یا میمیره ..دکترا چرت میگن..وضع مالیشونم خوب بود..چون از سفرای خارجش خانومه میگفت و درامد خوب شوهرش.بعد جالبیش اینه خانوم میگفت کاش بدنیا نمیاوردمش....کلا رفتم تو فکر گ چقدر ما ادما گاهی خودخواه میشیم...😔

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالاخره عقب مونده بود یا قلبش مشکل داشت؟خودش و شوهرش مشکل مغزی داشتن!

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

بزور چیزیو خواستن همینه دیگه۰ خودخواهی تا کجا

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

مشکل عقب موندگی و اون زن وشوهر داشتن نه اون طفل معصوم  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

دختره هم عقب مونده بود هم مشکل قلبی تنفسی داشت....خانومه جالبیش اینه میگفت ب حرف دکترا گوش ندادیم رفتیم مشهد...

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

نرو تو فکر استارتر و قضاوت هم نکن عزیزم

به اون مادر بیچاره نگو خودخواه

تا با کفشای کسی راه نرفتی درمورد راه رفتنش نظر نده عزیزم.

ما که جای اون خانم نیستیم. شرایط خیلی سخته. شاید اگر ماهم جای اون بودیم ازون بدتر بودیم.

به خدا پناه میبرم از ازمون های سخت الهی  

سعی کن تحت هرشرایطی یک ملکه باشی  حتی اگر قلمرو ات اندازه عرض شانه هایت باشد  
چرا فکر میکنی خودخواهه؟مگه شما از سختیایی ک کشید یا احساس واقعیش خبر داری؟شاید یه جورایی خسته شده... ...

خودخواهيه كه بخواي به خاطر پدرومادر شدنشون يه بچه مريض به اين دنيا بيارن،در درجه اول بچه عذاب ميكشه ،خودشون هم عذاب ميبينن

بعد میگفت خودمم قند و مریضی داشتم تو بارداری کلی قرص میخوردم ....گفتم خوب دخترتم تو بدنش منتقل میشده داروها ..گفت اره دکترام گفتن ولی ما بچه میخواستیم...ب