2777
2789
عنوان

یه چیزی راجب طلاق که بهتره بدونین

440 بازدید | 17 پست

طلاق گرفتن خیلی بهتر از عذاب دادن خودتون و بچها هست با گفتن جمله فقط به خاطر تو موندم به بچها سعی نکنید از عذاب وجدان خودتون کم کنید وقتی در جنگ و دعوا و بی حرمتی بزرگش کردین و پر از اختلال شده همین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق با شماست برای بچه ها نباید درد دل کرد نباید سرشون منت گذاشت ولی رها کردنشون هم خیلی بده البته بستگی به سنشون داره اما همیشه یه خلا داره این بچه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

شاید حرفام به تاپیک ربط نداشته باشه 

ولی کاشکی روند طلاق مثل هر جای دیگه بود

راحت بچه رو میبرن روانشناس 

خودشونم میرن 

به تفاهم کامل نرسن جدا میشن 

تو اموالی که بدست اومده تو اون چندسال شریک میشن 

تازه بعد طلاقشونم گارد نمیگیرن 

پنهان نمیشن 

ایران چی؟

طلاقت نمیدم و بدم بچه رو میگیرم 

مهریه نداری ببخش بچه رو ببر

چیزی گیرت نمیاد مگه از خونه بابات اوردی 

میشینی بچه بزرگ کنی که بعدا بگه میخواستی نمیونی 

همون طلاق بدون مهریه بهتره 

خواهرم یه دختر داره ، شوهرش خیلی خوبه ها ولی یه وقتایی شاید سالی یه بار الکی بحث میکنه 

یه بار به خواهرم گفت دخترو اماده کن ببرم خونه مادرم 

خواهرمم امادش کرد دو دست لباس هم داد و 

شوهرش بردش 

دو ساعت طول نکشید آ 

مادرش گفت من نگه نمیدارم 

خواهرش گفت اگه میخواستم که طلاق نمیگرفتم  بخاطر نیوردن بچه 

داداشاش متاهلن گفتن جاش پیش مادرشه 

اخرش اوردش خونه 😐😐😐

زندگی تو ایران خیلی عجیب ترینه 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

بنظرم به هیچ وجه نباید بچه رو رها کرد البته بعدشم نباید سرش منت گذاشت 

دو روز پیش بیمارستان بودم یه پیرمرد ناتوان با یه بچه با صورت خونی اومدا بود اونجا و اصلا نمی دونست چیکار باید بکنا یه خانم میانسالم باهاشون بود ازش پرسیدم چیشده مامانش کجاست گفت مامانش طلاق گرفته باباشم معلوم نیس کجاس تو کوچه خورده زمین بابا بزرگش آورد اینجا منم همسایه شونم اومدم که پیشش باشم 

دلم واسه بچه کباب شد😔

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
پس چرا میخوای مادر شی بااحترام

شوهر من بددله باید حتما یکی باهام باشه اگه خودم بچه داشته باشم دیگه لازم نیست به کسی رو بندازم باهم همه جا میریم 

چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش
شاید حرفام به تاپیک ربط نداشته باشه ولی کاشکی روند طلاق مثل هر جای دیگه بودراحت بچه رو میبرن روانشنا ...

با احترام ولی باز هم حق خراب کردن زندگی اون بچه ها رو نداریم طلاق اگه بد بود خدا نمیزاشت 

من بچه هایی دیدم که صبح از دعوای مادر و پدر بیدار میشد و شب با دعوا میخوابید بچه از ترس دعواها و کتک های اون ها معلوم نیست چه اختلالاتی گرفته و مادر مدام میگه به خاطر تو موندم و افتخار میکنه که مادر نمونس

بنظرم به هیچ وجه نباید بچه رو رها کرد البته بعدشم نباید سرش منت گذاشت دو روز پیش بیمارستان بودم یه پ ...

قرار نیست با طلاق گرفتن رهاشون کرد 

منم دلم میسوزه ولی همین بچه که هر روز شاهد فحاشی و کتک کاری والدین باشه بیشتر اسیب میبینه

شوهر من بددله باید حتما یکی باهام باشه اگه خودم بچه داشته باشم دیگه لازم نیست به کسی رو بندازم باهم ...

مطمعن هستی که شک همسرت با وجود بچه برطرف میشه ؟ 

امیدوارم درست فکر کرده باشی