2777
2789
عنوان

مامانم نمیذاره برم بیرون با دوستام

403 بازدید | 19 پست

من ۱۸ سالمه تازه کنکور دادم همش که تو خونه نشستیم خودش با من نمیاد بیرون.

حالا هم که همکلاسیام قرار میذارن میرن بیرون نمیذاره من برم من مدرسه نمونه بودم همکلاسیام درسخونن و اصلا آدمای بدی نیستن نمیدونم تا کی میخواد فکر کنه که من بچه ام 😭😭😭😭 نمیدونم چیکارش کنم ، درک نمیکنه ، بعد تازه بابام رو هم مثل خودش کرده

من دوست دارم با همسن هام باشم خب

چی بهش بگم🤦‍♀️

اگه بخوام حساب کنم زندگیم تا به الان چطور گذشته، باید بگم نصفشو خوابیدم و نصفشو درس خوندم و امتحان دادم.مختصر و مفید.😂😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین ب مامانت بهترین کارو میکنه

آخه این کل خاندانش افسرده ان

نمیخوام منو مثل خودش بکنه 

خودشم اصلا تفریح نداره فقط تو آشپزخونه س 

منم دلم میخواد برم بیرون

اگه بخوام حساب کنم زندگیم تا به الان چطور گذشته، باید بگم نصفشو خوابیدم و نصفشو درس خوندم و امتحان دادم.مختصر و مفید.😂😔

۲۰ سالمه هنوزم نمیزارن

فکر کردم فقط خودم اینطوریم 

ببخشین جسارت ب شما نباشه 

اما تموم دخترایی ک اهل همه برنامه ای میشن استارت کار از همین بیرون رفتنا شروع میشه 

البته هستن دخترایی ک بیرونم میرن ولی خطایی نمیکنن 

پدر مادرت ب تو اعتماد دارن ب همجنس هات و به دنیای خراب اعتماد ندارن 

چن سال دیگه ک درستو ب ثمر رسوندی یه ازدواج موفقم کردی اونموقع میگی قربون پدر مادرم برم ک بهم سخت گرفتن 

آخه این کل خاندانش افسرده اننمیخوام منو مثل خودش بکنه خودشم اصلا تفریح نداره فقط تو آشپزخونه س منم د ...

بیرون رفتن فقط برو باشگاه 

دنبال دوس و رفیق نباش 

بعدها میفهمی دوس و رفیقی وجود نداره

همه یه مشت حسود و رقیبن

ببخشین جسارت ب شما نباشه اما تموم دخترایی ک اهل همه برنامه ای میشن استارت کار از همین بیرون رفتنا شر ...

اتفاقا این جور خانواده هایی که سخت میگیرن بچه هاشون خیلی راحت تر میتونن از زیر دستشون در برن ، وقتی هم ازدواج کنه همه اینا عقده میشه تو دل آدم ، دیگه اون موقع بدتر میشه