2777
2789
عنوان

نظر سنجی برای رنگ مبل

100 بازدید | 9 پست

بچه ها من می خوام مبل سفارش بدم برای رنگ مبل کمکم کنید ممنون 

رنگ پرده و فرش تناژ طوسی داره 

رنگ مبل رو هم آیا طوسی سفارش بدم ؟ به نظرم یه مقدار خونه بی روح میشه برای همین تصمیم گرفتم دو تا تک نفره رو سبز سفارش بدم و کاناپه ها رو طوسی .به نظرتون خوبه ؟

یا همون کامل طوسی ؟

خواهرم میگه ترکیبی از مد افتاده همه رو طوسی کن .ولی خودم حس می کنم کامل طوسی بی روح میشه خونه 

نظر شما چیه دوستان ؟

رنگ های دیگه هم نمی خوام مثلا قهوه ای و نخودی و کرم نمی خوام 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هیچ وجه مبل دو رنگ نگیر از مد افتاده.. مبلت رو هم حتما طرح مینیمال انتخاب کن 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

دوستان دارم می خونم نظراتتون رو ممنون از همه

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن