iltay مدیر استارتر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 3119 عنوان معلم یا دبیر زبان داریم اینجا 36 بازدید | 3 پست سلام دوستان من لیسانس زبان دارم مدرک تی تی سی هم دارم برای شروع تدریس چیکار کنم میخام تدریس کنم ولی خیلی استرس و اضطرابم بالاست نمیدونم از کجا چجوری شروع کنم راهنماییم میکنید لطفا🥺دلم میخاد مدرسه غیر انتفاعی تدریس کنم ولی میترسم سابقه هیچی ندارم! اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕 1403/05/19 | 21:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13573 مدارسی هستند که اهمیت آنچنانی به سابقه نمیدن، مدارس راهنمایی برید و صحبت کنید + مصاحبه.چرا آزمون استخدامی شرکت نمیکنید ؟از آموزشگاه های زبان هم سوال کنید .تدریس خصوصی و آنلاین انجام بدید. ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
iltay مدیر استارتر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 3119 مدارسی هستند که اهمیت آنچنانی به سابقه نمیدن، مدارس راهنمایی برید و صحبت کنید + مصاحبه.چرا آزمون است ... ع مصاحبه هم دارن؟آزمون استخدامی شهرم هر سری فقط یدونه دبیر زبان برمیداره منم ک پارسال مدرکمو گرفتم امسالم چون یدونه بود دگ شرکت نکردم حالا ببینم سری بعد ...برای رده سنی پایین میگم شروع کنم اول دستم بیاد تدریس چجوریه اصن اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13573 ع مصاحبه هم دارن؟آزمون استخدامی شهرم هر سری فقط یدونه دبیر زبان برمیداره منم ک پارسال مدرکمو گرفتم ا ... بهتره از آموزشگاه ها شروع کنید پس. ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚