2777
2789
عنوان

من خیلی ساده ام ف ال گیر

197 بازدید | 28 پست

اوضاع خوبی نداشتم از تاپیکام پیداست من یه خانواده سرشناس(تو شهر خودمون)هیچ ادم درست درمونی نمیاد و سنم ۲۲.۲۳سال برای شهری که هستم خوبع زیادم هس(من بنا بر محیط زندگی خودم گفتم)با خانوادمم مشکلات داشتم

قبلا بهم گفتن که همزاد داری و مامانم یه دعا برام گرفت

من  تاپیک یه نفر رو دیدم که یه مشکلی داشت که معشوقش رفته بود البته اینم بگم من هیچ معشوقه ای ندارم 

ادامه

بیخیال از هر خیال🌱

اونجا دو نفر نظر میزاشتن و راهنماییش میکردن یه نفر داشت زیرپوستی تبلیغ میکرد خودشو فال.گیر بود یک نفرم داشت میگفتش که قبلا برام گرفته و فلان تاریخ عضویت جفتشونم از دو هفته پیش بود بهش پیام دادم جوابمو داد تو خصوصی و بعد من اف شده بودم و فک کرده بود نمیخام که سکوت کردم گفت برات رایگان میگیرم بیا به این ایدی پیام بده منم دادم و....

بیخیال از هر خیال🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب 

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

گفت لایک 

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

و اون یه سری کارا ازم خواست و یه دعا گفت میگم خودت بنویس پایینشم چند تا شکل برات بنویسم یه چیزاییم بهم گفت ک خب یه چیزاییش درست بود از حق نگذریم ولی الان میگم ممکنه یا از خودش گفته باشه یا براساس تاپیکا منم ساده گفت برا خانوادتون طلسم سنگین ی..هودی گرفتن باطلش کن اینا یه سری کار ازم خواسته بود انجام دادم اون دعاهه رو هم ببند به بازوت حال از اون روز حالم خیلی بده بدتر از قبل 

..خوابای پریشون میبینم و بد میبینم...فک میکنید بخاطر همون دعاهه هست به نظرتون برم اون دعاهه رو بندازم تو اب رودخانه ای نیس اطرافم چطور باطلش کنم غلط کردم دیگه سمتش نمیرم لطفا سرزنشم نکنید خواهرانه کمکم کنید من سادگی کردم چون ترسیدم چون هیچ ادم خوبی نمیومد و به کل قطع شد خواستگارا

بیخیال از هر خیال🌱

و اون یه سری کارا ازم خواست و یه دعا گفت میگم خودت بنویس پایینشم چند تا شکل برات بنویسم یه چیزاییم ب ...

اونی که نوشته باید باطلش کنه بعدشم بندازش به آب روان

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨