2821
2789
چاره ای ندارم چون شهر خودمو نمیارم وموندن توی خوابگاه شهر دیگه برام سخته

شهرتون کجاست شاید جلی نزدیک قبول شی حالا بزار رتبه بیاد شاید شهر خودت قبول شدی ترازت عالیه

سخت هست یخورده ولی ارزششو داره راستش من همیشه اولویتم پزشکی بود اگه نرم میترسم حسرتش بعد ها بمونه ت ...

بابا پزشکی تعهدی خیلی بده درست تحقیق کن بعدا پشیمون نشی بنظرم پرستیژ فیزیو تراپی بهشتی هم خیلی بالاتره

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهرتون کجاست شاید جلی نزدیک قبول شی حالا بزار رتبه بیاد شاید شهر خودت قبول شدی ترازت عالیه

ممنون  گیلان هستیم ک تراز حدود نه هزاد و هشتصد میخواد متاسفانه ک مشاور کنکورم هم گفت  نمیشه

ممنون گیلان هستیم ک تراز حدود نه هزاد و هشتصد میخواد متاسفانه ک مشاور کنکورم هم گفت نمیشه

مشاورا حرف زیاد میزنن ترازت خوبه سقف تراز اومده پایین رتبت خیلی خوب میشه نظر منم میخوای مشاورتو عوض کن سواد کافی نداره

بابا پزشکی تعهدی خیلی بده درست تحقیق کن بعدا پشیمون نشی بنظرم پرستیژ فیزیو تراپی بهشتی هم خیلی بالات ...

باز هر چی باشه پزشکی تعهدی اخرش پزشکی میشه درسته که ی مدت جاهای سخت کار میکنی ولی باز هر چی باشه بازم باید یه جا مشغول کار بشی و از این بابتم مطمئنی که حتما استخدامی ولی در کل سختی های خودشو داره

باز هر چی باشه پزشکی تعهدی اخرش پزشکی میشه درسته که ی مدت جاهای سخت کار میکنی ولی باز هر چی باشه باز ...

اسی اگه پول داری پردیس رو بزن مدرکت آزاده بعدم طرح نداری بعدش سریع میتونی آزمون تخصص بدی دیگه نیازی نیست ۵ سال صبر کنی

اسی اگه پول داری پردیس رو بزن مدرکت آزاده بعدم طرح نداری بعدش سریع میتونی آزمون تخصص بدی دیگه نیازی ...

متاسفانه بعلت هزینه زیاد پردیس نمیتونم برم و از طرفی انزلی هم هست که رفت و امد و سخت میکنه

من خودم تعهدیمفقط لطفا روحیه اینم داشته باش ک اطرافیان بد بگن و...🥲💔

اره واقعا درک میکنم همه جا میگن خوب نیس و ازین حرفا در حالی ک من فکر میکنم درسته که سختی های خودشو داره ولی در کل ارزش داره نظر شمام همینه یا واقعا بهتون خیلی سخت میگذره ؟!

اره واقعا درک میکنم همه جا میگن خوب نیس و ازین حرفا در حالی ک من فکر میکنم درسته که سختی های خودشو د ...

نه بنظرم ارزششو داره

ن اینکه چون خودم تعخدیم اینطوری بگما واقعا نه

ولی الان خودم دیدم امسال یکی از تعهدیا رو دادن بیمارستان شهرمون ولی یکی ک رتبش دو رقمی بود تو کنکور رو فرستادن روستا