2777
2789
عنوان

نامزدم

339 بازدید | 3 پست

چندتا از خوبیاش رو بگید... 

اینم بخونید

بچها حالمم بده یکی بخاطر پریودی کلاا از خودمم بدم میاد حس افسردگی شدید دارم، گفتمم خدایاا با کی درد و دل کنم حالم بهتر بشه تصمیم گرفتم به نامزدم پیام بدم اینو بگمم نامزدم اصن نه به من زنگ میزنه زیادد نه پیام میده دوسم داره خیلیی ولی زباد اهل گوشی نیست دو سه روز یبار میاد میبینه منوو میریم با هم میگردیم و خیلیی سرش شلوغه کلاا بخاطر کاراش من کامل درکش میکنم من بیکارم تو خونه خیلی دلم براش تنگ میشه پیام میدم بهش جوابمو نمیده بعدا ک من اعتراض میکنم میگه کار دارشتم و ببخشید و خیلی باهام مهربونه و پول هم بخوام بهم میده... ولی اصن بلد نیست نازمو بخره من به شوخی بعضی وقتا بهش میگم اصن من قهرر اون سریع گارد میگیره ک تو منو درک نمیکنی و دعوام میکنه، من بگم حالمم بده میگه چرا تو ک از همه لحاظ تامینی ولی من نیاز عاطفی دارم نیاز به یکی ک باهاش حرف بزنم براش ناز کنم بچگونه باهاش حرف بزنمم، الکی باهاش قهر کنم اونم نازمو بخره برام خراکی بخره بیاره ولی اون به نیاز عاطفیم توجه نمیکنه و سریع گارد میگیره منم دیگه هچی نمیگمم ولی الانن فقط دلم میخواد گریه کنمممم

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

آخی حق داری عزیزم 🥲خب یه جوری بهش بفهمون که زنا بعضی وقتا دوست دارن واسه شوهرشون ناز کنن وقتی میگی اصلا من قهرر و اون گارد میگیره خیلی صریح بهش بگو من میخواستم فقط باهات شوخی کنم نازمو بکشی یه بار که بگی خودش دیگه باید از دفعه بعد درکش برسه

نامزدت یا دوست ندارم ناز کردنو یا نمی‌فهمه که تو داری واسش ناز میکنی

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینو میدونم که مشاور ها همیشه تاکید میکنن که 

۱- خانم باید تو زندگی خودش سرش شلوغ باشه و سرگرمی های شخصی خودش رو داشته باشه. 

۲- هیچ وقت با پیام و تماس زیاد طرفشو خفه نکنه.  غالبا باید مرد واسطه بشه. 

اینطور زن میشه همون زن دست نیافتنی و رویایی که مردا تو خیالشون میخوان.