2777
2789
عنوان

خسته شدم از اینهمه گیر دادن بد دلی شکاک بودنننن

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 58 پست
اینقد متو متهم میکرد که فک میکردم واقعا من مقصرم یه عکس دست جمعی اگر میدید با استادو بچه ها داخل دان ...

من که خودمم دیگه از دستش روانی شدم

ما هیچ تر از هیچ پِیِ هِیچ دویدیم ...جز هیچ در این هیچ دیگر هیچ ندیدم ...
وااای شوهر منم همینجوریه ایشالا نسلشون منقرص شههه راحت شممم🥲💔

کاری کرده کم کم داره از چشمم میوفته 

ازش اصلا حس خوبی نمیگیرم

هرجا بریم بعدش دعوا داریم

هرجا برم باید اجازع بگیرم....انگار اسیرم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیلی میخاستت اینجور ادما درست بشو نیستن حیوونن

دقیقا دفعه اخری برگشت نمیخواستم بهش محل بزارم از هر روشی استفادخ کرد منو احساساتی کنه بعد قول داد بره دکتر و مشاور و گفت اره مشکل از منه درستش میکنم

دست اخر که قبول کردم فرداش گفت مشکل از تو خستم کردی از بس بهت فرصت دادم هربار برمیگردم یه گندی میزنی تو خرابی من باید برم دکتر؟ 

اصلا یه جهنمی برام ساخته بود 

خداروشکر که تموم شد

خوب وقتے ازدواج مےڪنیدباهماهنگے همسر براے تفریح وجایے رفتن براے خودتون احترام ميخرید بالجبازے وقهر اعصاب خودتونو بهم نریزیدبعضے خانمهاے امروزے هرڪارے بخوان مےڪنن بدون اجازه همسر دلخورے پیش میاد نحوه آرایش وپوشش هم بے تاثیرنیست،اینجاهم میگید مشڪلتونو بےاحترامے مےڪنن بہ همسر طرف ومےخندن عین خیالشون نیست تشویق مےڪننش اجازه نمیخواد مردستیز باشید مگہ شوهر ڪیہ بایدبدونہ ڪجامیرید چڪارمےڪنید

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
اینقد متو متهم میکرد که فک میکردم واقعا من مقصرم یه عکس دست جمعی اگر میدید با استادو بچه ها داخل دان ...

دقیقاااااااا اینم همیشه منو متهم میکنه میگه همچی تقصیر توعه هنه دعواهامون همچی

میگه تو حجابتو نمیگیری ....منم مجبور میشم فقط واسه ساکت شدنش معذرت خواهی کنم ک بس کنه

کاری کرده کم کم داره از چشمم میوفته ازش اصلا حس خوبی نمیگیرمهرجا بریم بعدش دعوا داریمهرجا برم باید ا ...

خدا لعنتشون کنه خودشو هر گوهی دلشون بخاد میخورن بعد ب ما گیر میدن 

منم یه روز رفتم خونه مامانم رفتم مغازه تو کوچه بود برا  بچه کیک و آبمیوه گرفتم 

بهش گفتم رفتم مغازه میگفت چرااا بدون اجازه من رفتی مغازه 

نباید پاتو تو کوچه میذاشتی ینی خواهر ب مردنش راضیم بمیره راحت میشم

الان ازدواج کردی؟ اون چی؟

نه خیلی نگذشته ازش اون که روانیه من فقط چون خیلی دوسش داشتم تحملش کردم بعید میدونم کسی تحملش کنه

منم فعلا نه خواستگار داشتم ولی گفتم بلافاصله نرم تو رابطه جدید

بخوام لج کنم بدتر میکنه محل نمیده کلا حرف نمیزنه پول نمیده بهم وسایل نمیگیره ....مجبورم همیشع کوتاه ...

چقدر شبیه شوهر منه.  منکه بهترین روزای زندگیمو شوهرم خراب کرد..  هیچ وقت نمیبخشمش.. کاش این دوتا بچرم نداشتم جدا میشدم.. الان بهتر شده ها ولی از اون موقع ها ی ترسی مونده تو دلم ک باعث میشه ازش سرد باشم همیشه. اگ بچه نداری فکر اساسی کن. من الان افسردگی دارم.. روحتو روانتو خرج همچین ادمی نکن یا درستش کن یا جداشو.. بخدا خیلی سخته همیشه مجبوری اسه بری اسه بیای ک اقا شک نکن. واسه اخلاق گندش از خیلی چیزا گزشتم ولی اشتباه کردم و راه برگشتی نیست مثله من نشو

دقیقا دفعه اخری برگشت نمیخواستم بهش محل بزارم از هر روشی استفادخ کرد منو احساساتی کنه بعد قول داد بر ...

اره اینم همینه همیشع میگه تو مقصری تو عین ادم نمیگردی تو‌ارایش میکنی درحال اینکه من یه ریمل یع رژ ارایشمه

دقیقاااااااا اینم همیشه منو متهم میکنه میگه همچی تقصیر توعه هنه دعواهامون همچیمیگه تو حجابتو نمیگیری ...

اخه کاش فقط حجاب بود اینجوری ادما هرچیزیتو تغییر بدی به یه چیز جدید گیر میدن 

من چادری ام 

اصلا لوازم ارایش انچنانی هم ندارم 

یه ضد افتاب رنگی معمولی دارم یه رژ که خیلیم معلوم نمیشه رژ زدی یا نزدی فقط یه رنگی داره که چهرت از مردگی در بیاد 

به همونشم گیر میداد و اذیتم میکرد 

بعد میگف اینستا نداشته باش 

اول که میگف پسر توش نباشه 

بعدش گف کلا پاک کن

بعد گفت باید بیام تو اکانت تلگرامت 

بعد گفت اگر دوسم داری دانشگاه نرو بشین خونه

بعد گفت سرکار نرو 

اصلا یه وضعی