2777
2789

🩵☘️🩵☘️🩵☘️🩵☘️🩵

اگه دوست داشتین دوستاتونم تگ کنید من به نیت اوناهم میخونم💚🩷💙🩵🧡

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداخیرت بده..معصومم.دعا کن خدا بهم این ماه ی نینی پسر ناز بده ی دختر گل دارم

" از آن ها که تسلایشان می دادم ‌‌‌‌‌                                          غمگین تر بودم ..."

برای حل مشکلات من‌ لطفا 

ممنون

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

زهرا حل کن مشکلات حل بشه

چشم حتما😍💖🧡💙🩷💚💚☘️

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

التماس دعا برای حل شدن مشکلات منم دعا کنید

چشم حتما😍💖🧡💙🩷💚💚☘️

میشه برا منم بخونی عزیزم خدا خیرت بده🥰❤️

و انَّ الله سیُعوِّضنا عما مَرَرنا بِه.                                         + خدا آنچه را که به ما گذشت جبران خواهد کرد ...🌱        دوستان هرکی امضامو میخونه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنه و دعام کنه بهش برسم اگه خوندی بهم بگو🥹🤍