2777
2789
منظورت بله برونه؟ خاستگاری یعنی آشنایی شما از قبل آشنایی دارید و بله قطعی رو گفتید دیگه

ن خواستگاری اره آشنایی داریم ولی هیچ وقت خواستگاری نکردن که قراره خواستگاری گذاشتم بعده اربعین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن خواستگاری اره آشنایی داریم ولی هیچ وقت خواستگاری نکردن که قراره خواستگاری گذاشتم بعده اربعین

وای نه پس ست نکن زشته میگن نه چک زدیم نه چونه عروس اومد تو خونه و بله رو داده 

بذار اشنا شی چهار جلسه خودش ببینی از نزدیک حرف بزنی نکن عجب دختره هول بوده فورا ست کرده مال خودمونه قشنگ فکراتو کن از الان به فکر لباس خواستگاری درحالی که روی خود خاستگار باید فکر کنی اون مهمتره 

وای نه پس ست نکن زشته میگن نه چک زدیم نه چونه عروس اومد تو خونه و بله رو داده بذار اشنا شی چهار جلسه ...

عزیزم دو ساله آشنایی داریم عشقم پیشنهاد ازدواج داده انگشترم داده الان میخوان رسمی خواستگاری کنن قراره خواستگاری گذاشته بعده دو هفته

عزیزم دو ساله آشنایی داریم عشقم پیشنهاد ازدواج داده انگشترم داده الان میخوان رسمی خواستگاری کنن قرار ...

اهان خب پس از اول اینو بگو🥹مبارکه سفید بخت شی اکه اینجوری مشکلی نداره ست کنید